Napisal/-a Miha » 18.2.2005 2:26
Zdravo Crashover...
Kakšen odgovor pa si pričakoval?
Glej... če hočeš lahko narediš okvir iz aluminija, lesa ali plastike. Seveda le če ga boš pravilno dimenzionirau. To sploh ni problem...
In ne... ti SI spraševal po okvirju tak da ne s takimi... poglej še enkrat. Šasije pa gokard praktično nima.
Dirkalniki iz aluminija?.... ZELO ZELO redki. Danes jih večina uporablja kompozitne šasije. Tisti, ki še imajo varnostne kletke pa imajo, kolikor je meni znano, praktično vsi CrMoli okvirje.
Hočeš razlog?
Aluminij (generalno) je ca. 3× lažji od jekla. Zato pa ima tudi 1/3 natezne trdnosti in 1/3 elastičnega modula jekla.
DOBER aluminij ima natezno trdnost okoli 400Mpa in modul elastičnosti tam okoli 80Gpa ter gostoto ca. 3g/cm^3.
Malo boljše jeklo pa natezno trdnost okoli 800Mpa, m. elast. ca. 210Gpa in gostoto ca. 7.8g/cm^3.
Problem pri teh aluminijih je, da jih je prekleto težko varit. Po varjenju jih je potrebno še termično obdelat. (velikokrat se zgodi da moraš kaj popravit ipd.,... kaj boš potem? Na zvarih boš imel veliko manjšo trdnost - tudi do 150Mpa. Termične obdelave na licu mesta pa ne boš mogel izvest)
Da bi lahko izkoristili prednosti aluminija pa moramo uporabiti debelejše cevi (oversizing), kar je slabo za layout vozila, kjer je že itak vse natrpano.
Naslednja težava aluminija je, da ima zelo malo področje plastičnosti. Kar pomeni, da se ne deformira in te s tem opozori na preobremenitev, ampak naenkrat poči. Kar je seveda zelo slabo.
Nadalje imajo aluminijeve zlitine to lastnost (najslabša lastnost!), da s staranjem in pod vplivom vibracij izgubljajo dobre mehanske lastnosti (nasprotno od nekaterih jekel!). To pomeni, da ti okvir ne bo vzdržal več kot par dirk.
Pri tej temi sem pa mogoče osebno malo bolj angažiran, ker sem se nekoč, nevedoč, sam zavzemal za okvir iz aluminija. Vendar sem potem prebral nekaj literature in videl, da sem krepko brcal v temo.
Miha