kodrman napisal/-a:............
Ker ne vem niti telefonske, še manj pa za Vaš točen naslov, prosim, da me pokličete, ker me zanima, do kje ste prišli s popravilom ventila, po načrtu, ki sem Vam ga dal. Če pa iz kakršnegakoli razloga dela ne morete narediti, pa bi prosil za načrt, da bi za nadaljevanje, popravila prototipa našel koga, ki bi lahko tukaj nadaljeval.
l.p.
Ivan koderman

Sedaj pa ne vem, ali sem res tako pozabljiv, ali je posredi kaj drugega. Ustreznega stebla ventila in varovanja mi ni uspelo izdelati, oziroma nobena izvedba ni prestala preizkusov. Iz tega razloga sem Vam nekaj mesecev po obisku pri Vas doma poslal po pošti Vaš uničen ventil in mislim da dve risbi, in razlago o rezultatih, ki sem jih pridobil med poizkusom izdelave ustreznih delov. Resda jo nisem poslal priporočeno, ker se mi ni zdelo potrebno. Na tel. se Niste oglašali, tudi povratnega klica ni bilo. Za mene je bila zato zadeva končana, in do sedaj, ko sem slučajno naletel na neko Vašo objavo, se odzivam. Zelo nenavadna se mi zdi vsebina tega posta, saj sem Vam pustil naslov in tudi telefonsko št., kar pomeni, da bi lahko Vi vzpostavili stik, če bi želeli. Jaz sem bil prepričan, da ne želite, zato ne dvignete tel. ali pokličete nazaj. Tudi pisma v papirnati obliki še obstajajo. Iz tega posta pa sedaj sklepam, da poslane kuverte niste prejeli, vendar mojo tel.št. in naslov še vedno imate.
Sklepam tudi, da risba, ki ste mi jo dali, ni edini izvod, sploh če se prav spomnim, ni bila ročno izdelana. Uničeni ventil pa ravno tako ne verjamem, da je bil edini izdelek brez dokumentacije. Se opravičujem, ker kaj več ne morem, če sem jaz kriv, da je Vaš projekt zastal zaradi mene.