epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

bmb napisal/-a:Miha napisal/-a:Pa dvomim, da vas bo kdo s temi stvori spustil na dirkališče.... no... pri nas je vse možno!
Na dirkališča ali kartodrome jih bodo težko pustili zato,ker jih enostavno pri nas,razen na Ptuju,ni

bmb napisal/-a:Sem iz okolice Nove Gorice.Okvir se da dobit že za 60k ali tudi manj.Če kaj rabiš kar vprašaj![]()
lp

bmb napisal/-a:Živjo,
me veseli da si se veliko naučil,me pa zanima kakšno uležajenje zadnje axse si pa pogruntal,če ni skrivnost.Dej kšne slike na net,sicer se pa vidimo v Polhovem gradcu na dirki,vso srečo![]()
lp

majnk napisal/-a:bmb napisal/-a:Živjo,
me veseli da si se veliko naučil,me pa zanima kakšno uležajenje zadnje axse si pa pogruntal,če ni skrivnost.Dej kšne slike na net,sicer se pa vidimo v Polhovem gradcu na dirki,vso srečo![]()
lp
ko bom imel slike jih dobiš, pa bova takrat še nekaj rekla na to temo. Drugače pa drug mesec vozim na GHD (Gorenja vas - Lučine) kot predtekmovalec, in če boš prišel boš lahko to vidu od bližje.
Lp

S|LV3R napisal/-a:Bmb bos imel v ponedeljek kaj casa? Brat gre nekaj iskat u Ajdovscino pa bi se oglasila... Ce imas mi napisi cifro, da se ne bom lovil.
LP

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov