epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Je primerljivo z nožem na kosilnici. Se mi zdi, da pri kotni brusilki matico zateguješ v nasprotni smeri vrtenja matice med delom.ampak kotna brusilka se priteguje v isto smer kot je smer vrtenja.

Žerjavar napisal/-a: Je primerljivo z nožem na kosilnici. Se mi zdi, da pri kotni brusilki matico zateguješ v nasprotni smeri vrtenja matice med delom.
Naj še dodam k splošnemu pravilu za elektromotor brez zavote. Največji moment je v fazi zagona.

Mi lahko poveš za vsaj en navoj, ki ni istosmerni?za istosmerno vrtenje isto smaerni navoj.
Katera od obeh trditev je napačna?- kotna brusilka se priteguje v isto smer kot je smer vrtenja.
- pri kotni brusilki matico zateguješ v nasprotni smeri vrtenja matice med delom.

Stavek označiš in kopiraš. V odgovoru odpreš "Quote", prilepiš stavek in zapreš "Quote". "Odgovori s citatom" ti ponovi celoten prispevek - ne priporočam zaradi nepotrebnega obremenjevanja in nepreglednosti. Citiraj le bistveni stavek (ali dva), da se ve, na kaj se nanaša tvoj prispevek.Kako se citira določen stavek

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost