STROJNISTVO.com • Poglej temo - HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

Energetski procesi in postrojenja, njihovo upravljanje...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a igor_k » 31.5.2012 23:00

Bom še enkrat ponovil vprašanje:

Na tem linku:
http://blog.hidrogenskatehnologija.si/k ... a-hs-vg-60

je drugi graf (TEST MOČI IN OBRATOV - BENCIN) zelo zanimiv, zato te sprašujem, kakšna je moč motorja (z vključenim HHO generatorjem) pri 5300 obrati?
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 23:04

matej1981 napisal/-a:
Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:2. Elektroliza: 2H2O ---> 2H2 + O2

Samo tole pa je največja zmaga :lol:

mogoče: H2O ---> H2 + O2 ? Samo razmišljam ;)

Prodajate jih pa že ("sam ne okol govort").

LP
edit: Dajte še tukaj pritisnit "PrtScr" prosim in objavite na vaših spletnih straneh.

Brez skrbi. Print screen. Veste zakaj? Ker me tale vaš smajli poleg vaše formule zelo zabava. ;) Vi paimate resnično srečo, ker ste zakriti pod nick name.

Tudi tukaj ste se izkazali kot človek s preširokim spektrom "znanja". ;)
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a igor_k » 31.5.2012 23:04

Pa še enkrat očitno neugodno vprašanje:

Gospod Hidrogen, sem malo preletel tvojo stran. Pod pooblaščeni servisi najdem samo tvoj s.p. zato me še vedno zanima, kakšno garancijo ponujate (ti osebno ali tvoja firma), da boste denar res vrnili ob morebitnem nedelovanju? Jasno in glasno, brez izgovarjanja in nategovanja v smislu "ti servisi bodo delali več kot 2 meseca". Kdo in kako to garantira? Pa navedi še ostale, da vidimo kdo si še upa spustiti v to.
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 23:07

igor_k napisal/-a:Bom še enkrat ponovil vprašanje:

Na tem linku:
http://blog.hidrogenskatehnologija.si/k ... a-hs-vg-60

je drugi graf (TEST MOČI IN OBRATOV - BENCIN) zelo zanimiv, zato te sprašujem, kakšna je moč motorja (z vključenim HHO generatorjem) pri 5300 obrati?

Vam nisem odgovoril? Se opravičujem. Ker sem prislanjal ravni podlagi na ekran, da bi bil kar se da točen. Če me spomin ni zapustil, bi to bilo nekje med 73 in 74 HP. Kaj pa ste opazili vi? Namreč jaz ne opazim "očitnega".
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 31.5.2012 23:10

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:

Vse, ampak povsem vse odgovore ste dobili in vmes pisali o "kretenih", "nakladačih", "prevarantih",...

Tudi enega konkretnega odgovora ne!
-Še vedno niste povedali kako tisih 0,006% H2 v zraku, ki gre v motor vpliva na izgorevanje
- o alternatorju sem vam razložil jaz, iz kje ste potegnili 13,4V sicer ne vem in mi je vseeno, sam bom še naprej zaupal diagnostični opremi, ki pravi 13.8+/-0,1 in 14,8+/-0,1V
-razlaga HHO :o napisali ste zmes vodika in kisika, torej je to neko trgovsko poimenovanje H2 in O2 zmesi, saj niste odgovorili ali je tako ali ne
-o količini proizvedenega vodika niti ene številke
-o regulaciji takšne cvetke, da vas je lahko sram (tisto okoli alternatorja)
-idealna napetost, vam je že g.Demz razložil kako in kaj... zakaj se izključi pri 12.4V vam ne bom razlagal, (po xstrojnikovem nasvetu), verjemite pa da toliko čeprav sem po fohu strojnik, poznam avtomobilsko elektroniko, da vem zakaj
-trosite neke informacije, ki jih nikakor nočete dokazati (zakaj mislite me je zanimalo, katera izmed isker), še vedno pa me zanima kakšno številko bo vaš produkt dobil v autodati (sicer jo redko odprem, ker uporabljam programe namenjene znamkam avtomobilov določenega koncerna, vendar toliko pa poznam zgradbo, da sem ravno firbčen, kaj nas spet hočete nafarbati - bo v vsakem motorju zraven še prikazan vaš produkt in označen s številko, tako kot naprimer zračni filter?- rad bi videl odziv avtomobilskih koncernov, ko jim bodo pripisovali nekaj kar sploh ni v njihovem izdelku)

o kretenih- tega vam nisem očital ne jaz, ne nihče drug v tej temi

o nakladaču, pa svojega mnenja ne bom spremenil, da vam še obrazložim, moje razumevanje (da ne bo kakšnih zamer) "nakladača"- človek, ki od določeni stvari nima pojma, pa vendar želi ostale prepričati o svojem narobe prav (pa ne mi spet pisat pridite in se prepričajte o 30% manjši porabi in se primerjati s Kopernikom in ne vem kom še...) tukaj ste se v vlogi nakladača lepo izkazali v vseh zgoraj naštetih alinejah, brez kakršne koli povezave z vašim HHO...

če pa vas moti uporaba vzdevkov na forumu, vas potolažim, da sem pri vseh oglasih podpisan s celim imenom in priimkom in se prav nič ne skrivam za vzdevkom,
če pa vam toliko pomeni se pod zgoraj napisano trditev, da ste nakladač, z veseljem in brez slabe vesti še enkrat podpišem: Niko Pintar, če pa vam bo kdaj prišla pod roke kakšna dokumentacija ali pa izdelek pa Pintar N.

sedaj pa upam, da boste dali mir z odgovori brez vsebine, če pa mislite še kaj napisati, pa imate vprašanj več kot dovolj za eno stran jedernatih odgovorov (tako mojih, kot od ostalih kolegov)

edit: med mojim pisanjem ste odgovorili, Iskra Vzdrževanje... se bom jutri pozanimal kaj je na tem... med drugim pa je tudi se tudi eden iz omenjenega podjetja, ki se skriva za nickom, kar redno oglaša na tem forumu, tako da bo verjetno vedel povedati iz prve roke)
Zadnjič spremenil Nicomajstr***???***, dne 31.5.2012 23:21, skupaj popravljeno 2 krat.
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 23:10

Vaš odgovor je ponovno poetski. Vem, da imam prav in 90% forumašev ve, da imam prav - samo vi, kot predstavnik podjetja ne veste tega. Ker vas na šoli kaj takega niso učili.

samo vam na ljubo se bom vnaprej vzdržal smeškov.

Boste nam končno predstavili kakšen dokument, ki po zakonu dovoljuje vgradnjo vašega generatorja? Glede na to, da so jih ocarinli že 40, bi morali imeti kakšen poskeniran dokument.

LP
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 23:13

igor_k napisal/-a:Pa še enkrat očitno neugodno vprašanje:

Gospod Hidrogen, sem malo preletel tvojo stran. Pod pooblaščeni servisi najdem samo tvoj s.p. zato me še vedno zanima, kakšno garancijo ponujate (ti osebno ali tvoja firma), da boste denar res vrnili ob morebitnem nedelovanju? Jasno in glasno, brez izgovarjanja in nategovanja v smislu "ti servisi bodo delali več kot 2 meseca". Kdo in kako to garantira? Pa navedi še ostale, da vidimo kdo si še upa spustiti v to.

Ste prebirali vpise do sedaj? Niste. Neugodnega vprašanja zame ni! Take sorte vprašanja mi lahko postavi le soproga... ;)

Bova kar na vi, ker se mi je pojavil osip po koži, ko berem to vašo predrznost s "ti". Jasno?

Da. Denar boste dobili nazaj. brez sodnih postopkov in vsega česar ste navajeni s televizijskih ekranov mainstream medijev... "Kolega."

Delovanje Generatorja garantirava s proizvajalcem. Montažo Generatorja vam garantira pooblaščen serviser. Ki ni na seznamu, zakaj že? Ker še ni zaključen postopek homologacije. Zakaj se čaka z objavo teh serviserjev? Ker obstajajo na tej zahodni hemisferi določene strukture, ki bodo naredile vse, da se ne posega v njihovo operativno področje. In fizično izraženo, tudi območje.

zato. In prodan ni bil še NOBEN HHO Generator. Zakaj že? Ker še ni zaključeno strukturiranje celovite storitve. Dragi "kolega", tako je s tem.

Vi me kar pocukajte za hlačnico, se vam bom prav vsakič odzval. Drži?

Vse dobro in prijazen pozdrav,
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Zaspanc » 31.5.2012 23:14

Pa dobro človek, od kje ti čas in volja, da toliko časa in s takim zanosom ščiješ proti vetru?
Te prav nič ne motijo poscane hlačnice?

Občutljiv si na tikanje.
Pa kaj?
Nepisano forumsko pravilo, še ena od zadev, ki jih ne dojameš oziroma jih nočeš.
Pritepenec na forum, z namenom zastonjkarskega oglaševanja, pa bi že prvi dan pamet solil nekaj desetim dolgoletnim uporabnikom foruma?
Zastonj so mali oglasi, ne pa to kar si ti že dodobra izkoristil!

Printscreene delaš?
Fino.
S kakim namenom pa?
Tožbe posameznikov, ali še bolje kar lastnika/upravljalca foruma? Ker itak rabiš denar, kajti megle nihče noče kupit, pa naj bo še tako lepo zavita in s pisano mašnico na paketku?
Ali pa z namenom, da se boš nekoč potomcem hvalil, kako si ogromni strojniški srenji (in še kakšni) strokovno zapovedal imeti jezik za zobmi, ker nimajo pojma?

Daj, naredi nam vsem uslugo in nas zapusti v našem neznanju in zaostalosti, pa -če kar tebe citiram- "ponudite se bavarski avtomobilski industriji, ki bo vaše znanje gotovo aplicirala v prakso".
Pojdi tja, kjer bo tvoje "znanje" cenjeno, kjer te bodo evforično poveličevali, kjer se boš počutil zaželjenega.
Nihče pri zdravi pameti namreč ne more reči, da se tu počutiš zaželjenega. Ali pač?

Pa ne misli, da ti želim karkoli slabega. Nasprotno, ob takem trudu in entuzijazmu si že itak zaslužiš uspeh.
Srčno pa upam, da uspeh ne bo baziral na kakršnemkoli nategovanju kupcev, kar pomeni, da boš začel garantirat tudi "od ...%", ne le "do 30%".
Poleg tega boš postregel vsaj s kakšnim kredibilnim linkom, ne pa se zgolj po otročje skliceval na lastno avtoriteto in linkal zgolj svojo spletno stran.
Zaspanc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a igor_k » 31.5.2012 23:25

Kar se mene tiče bova na ti, ker na forumih je to nepisan zakon, če se pa srečava v živo pa bo drugače. Jasno?

Da. Denar boste dobili nazaj. brez sodnih postopkov in vsega česar ste navajeni s televizijskih ekranov mainstream medijev... "Kolega."

To ni bilo moje vprašanje. Še zadnjič: Mene zanima, kdo in kako garantira vrnitev denarja (bančna garancija, zavarovalnica)? Kar jaz tudi lahko na forum napišem: Jutri grem na Luno. Ok?
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a matej1981 » 31.5.2012 23:28

V regustru dejavnosti ni navedeno servisiranje ali vgradnja česarkoli v avtomobile. Le proizvodnja plina.

Slika

Nelegalno početje.

LP
Če ne gre - Ne obstaja!
matej1981
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 23:28

Nicomajstr***???*** napisal/-a:
Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:

Vse, ampak povsem vse odgovore ste dobili in vmes pisali o "kretenih", "nakladačih", "prevarantih",...

Tudi enega konkretnega odgovora ne!
-Še vedno niste povedali kako tisih 0,006% H2 v zraku, ki gre v motor vpliva na izgorevanje
- o alternatorju sem vam razložil jaz, iz kje ste potegnili 13,4V sicer ne vem in mi je vseeno, sam bom še naprej zaupal diagnostični opremi, ki pravi 13.8+/-0,1 in 14,8+/-0,1V
-razlaga HHO :o napisali ste zmes vodika in kisika, torej je to neko trgovsko poimenovanje H2 in O2 zmesi, saj niste odgovorili ali je tako ali ne
-o količini proizvedenega vodika niti ene številke
-o regulaciji takšne cvetke, da vas je lahko sram (tisto okoli alternatorja)
-idealna napetost, vam je že g.Demz razložil kako in kaj... zakaj se izključi pri 12.4V vam ne bom razlagal, (po xstrojnikovem nasvetu), verjemite pa da toliko čeprav sem po fohu strojnik, poznam avtomobilsko elektroniko, da vem zakaj
-trosite neke informacije, ki jih nikakor nočete dokazati (zakaj mislite me je zanimalo, katera izmed isker), še vedno pa me zanima kakšno številko bo vaš produkt dobil v autodati (sicer jo redko odprem, ker uporabljam programe namenjene znamkam avtomobilov določenega koncerna, vendar toliko pa poznam zgradbo, da sem ravno firbčen, kaj nas spet hočete nafarbati - bo v vsakem motorju zraven še prikazan vaš produkt in označen s številko, tako kot naprimer zračni filter?- rad bi videl odziv avtomobilskih koncernov, ko jim bodo pripisovali nekaj kar sploh ni v njihovem izdelku)

o kretenih- tega vam nisem očital ne jaz, ne nihče drug v tej temi

o nakladaču, pa svojega mnenja ne bom spremenil, da vam še obrazložim, moje razumevanje (da ne bo kakšnih zamer) "nakladača"- človek, ki od določeni stvari nima pojma, pa vendar želi ostale prepričati o svojem narobe prav (pa ne mi spet pisat pridite in se prepričajte o 30% manjši porabi in se primerjati s Kopernikom in ne vem kom še...) tukaj ste se v vlogi nakladača lepo izkazali v vseh zgoraj naštetih alinejah, brez kakršne koli povezave z vašim HHO...

če pa vas moti uporaba vzdevkov na forumu, vas potolažim, da sem pri vseh oglasih podpisan s celim imenom in priimkom in se prav nič ne skrivam za vzdevkom,
če pa vam toliko pomeni se pod zgoraj napisano trditev, da ste nakladač, z veseljem in brez slabe vesti še enkrat podpišem: Niko Pintar, če pa vam bo kdaj prišla pod roke kakšna dokumentacija ali pa izdelek pa Pintar N.

sedaj pa upam, da boste dali mir z odgovori brez vsebine, če pa mislite še kaj napisati, pa imate vprašanj več kot dovolj za eno stran jedernatih odgovorov (tako mojih, kot od ostalih kolegov)

edit: med mojim pisanjem ste odgovorili, Iskra Vzdrževanje... se bom jutri pozanimal kaj je na tem...

14,8 je preveč. Pika. ;)
Uporabljam splošno sprejet termin za HHO Generator. Res ne vem kaj vam spremeni življenje, če bi vam šel pisat formule?! No pa sem tudi opravil in dobil nazaj pripombo "strokovnjaka"... :)

Izklopi se kaj? O čem pišete? Kdo pa "tisto" izklopi? Resno vprašanje?! Če mislite na HHO Generator mi pokažite enega, ki se pri tej napetosti izklopi. Ali nadaljuje s pregrevanjem in delanjem pare? A?

Nakladač, pravite. Super. Zelo počaščen sem, res vam to pravim, ko me "poznavalci" etiketirate s takimi opisi. Resno. Vem, da sem na pravi poti in da imam prav.

Super da ste se spomnili na alternator. Vas smem spomniti, da sem vam napisal, da je HHO Generator HS-VG 60 priklopljen tako na akumulator kot na alternator, ki dovaja električno energijo? In to je povsem zadosten podatek. OK... Šli ste v Volte. Tudi to sem vam napisal. In vam povem, da cifre, na katere zdaj repliciram, morda vzdržijo za kakšen kuhalnik pare.

Autodata bo tudi za vas presenečenje.

Veste zakaj je šla proizvodnja podjetja Pipistrel v Italijo? Ker je slovenska znanost gonilo svetovnega gospodarstva? Ker nekateri (!) slovenski strojniki odkrivajo nova področja? Ali zato, ker je tukaj povečini veliko dejanskih nakladačev, ki v svojem bistvu delujejo popolnoma in izključno samo na pozitivistični paradigmi? Da vam skrajšam muke... Čakajo, da to preberejeo v nemški reviji. Tako! No in v teh dveh dnevih izdelovanja trše kože, vam je "neki" človek povedal, da se nekaj še ima za zgoditi. Težko, kaj?

Veste kaj pomeni nakladač?

(in ne, NE VEM kaj se zgodi s tistim smešnim odstotkom H2. povejte vi meni. in povejte mi kako ste prišli do tako natančnega odstotka. ker me zanima.)
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a igor_k » 31.5.2012 23:30

Če me spomin ni zapustil, bi to bilo nekje med 73 in 74 HP. Kaj pa ste opazili vi? Namreč jaz ne opazim "očitnega".

Očitno res ne opaziš kaj je narobe z grafom. Po tvojem grafu sodeč se zgodi čudež, ker ima motor pri 5300 obratih 74kW in istočasno 5kW. Kot dokaz pripenjam sliko.

Slika
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 23:32

matej1981 napisal/-a:V regustru dejavnosti ni navedeno servisiranje ali vgradnja česarkoli v avtomobile. Le proizvodnja plina.

Slika

Nelegalno početje.

LP

Saj bo... ;)

"Kolega", raje si odprite redtube. Bo vsaj nekaj koristi od vas... Kako se vam da energijo in čas trošiti v nekaj, kar ne more niti v teoriji rezultirati z ničemer? Razen na podkrepljenost vaše "pozitivne osebnosti"?

Res, no... Je kdo toliko prijazen in mlademu človeku pošlje magari privatno sporočilo, da izgublja čas? :)

Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 23:33

igor_k napisal/-a:
Če me spomin ni zapustil, bi to bilo nekje med 73 in 74 HP. Kaj pa ste opazili vi? Namreč jaz ne opazim "očitnega".

Očitno res ne opaziš kaj je narobe z grafom. Po tvojem grafu sodeč se zgodi čudež, ker ima motor pri 5300 obratih 74kW in istočasno 5kW. Kot dokaz pripenjam sliko.

Slika

Oh... Joj, kakšen graf... :) Kaj pa če se je pisalo kljub zaključenemu testu še vedno naslanjalo na papir? A?

Verjetno ste želeli reči "očitno res ne opazite".
Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Hidrogenska Tehnologija » 31.5.2012 23:36

Lahko noč. Bom precej grd in utrujen jutri... Ampak pomembna je vsebina. ;)

Hidrogenska Tehnologija
Sodelavec
Sodelavec

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov