STROJNISTVO.com • Poglej temo - HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

HHO Generator - Voda je najbolj ekološko gorivo

Energetski procesi in postrojenja, njihovo upravljanje...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a bpod » 29.8.2012 7:50

Ko sem prebral zadnji HT post sem najprej pomislil, da sta vroče poletje in obilo praznine naredila svoje, ko je tako zviška napisano vse skupaj...

Veseli smo, da te do januarja ne bo. Tudi potem se ne daj motiti. Poišči si bolj kredibilne sogovornike. Pri Nemških proizvajalcih avtomobilov npr. Vsakega poslušajo z vso resnostjo, od tebe pa bo odvisno koliko časa bo tako.
bpod
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a sassapo » 29.8.2012 14:59

včeraj sem prebral, da je ameriškim inžinirjem nekega dirkalnega moštva uspelo revolucionarno izboljšat popolnost izgorevanja bencina. Njihov motor ima sedaj ogromen, celo do 1% boljši izkoristek :wink:
Za kakšno tehnologijo gre pri tem revolucionarnem odkritju niso povedali :(
dobre teoretične rešitve so lahko v praksi neumne www.klimasapo.si
sassapo
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a igor_k » 29.8.2012 16:51

Hidrogen napisal/-a:Preko 30 jih je že vgrajenih.

Torej rabiš samo še 3970 naivnežev za spodobno penzijo.

Hidrogen napisal/-a: VSI DELAJO!

Seveda delajo, za tvoj žep.
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Demz » 29.8.2012 22:01

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a:
hscnc napisal/-a:Spoštovani.

Ko nisem strokovnjak za hidrogenske tehnologije se ukvarjam z ljudmi ki mi za vsako ceno hočejo prodati lonček z hidrogensko tehnologijo.

Kaj za vraga lapate neumnosti s področja tehnike o kateri nimate pojma. Zraven pretiranega kopiranja postov drugače mislečih, katere hočete prepričati v svoj prav z naučenim besedičenjem trgovca niste postregli z enim relevantim dokazom, razen povezav na svoj www niste navedli nikakršnega verodostojnega vira, predstavili niste nikakršnega preračuna, nikakršnega znanstvenega dokaza, ničesar kar bi dokazovalo vašo prepričanost v svoj prav. Znanja namreč pripovedujejo v drugo smer.

Z nekaterimi Vašimi trditvami se strinjam, vendar ne mi prodajat pravljice o proizvodnji vodika. Kaj bi se se zajebaval z vašim aparatom če lahko vozim s seboj jeklenko vodika, kisika, butana, nosa, helija in ne vem še kakšnega plina in ga po mili volji špricam v karburator........

Ko vpisujete svoje, počasi vedno bolj žaljive vpise, poglejte kaj piše spodaj (Spoštujte mnenja drugih). Oblepili ste me s kretenom in nič koliko drugimi etiketami. To priča o vaši a) nekulturi in b) ignoranci in nepoznavanju nečesa česar še niste videli. Od kod vam pravica pljuvati po nečem česar ne poznate!? To se tiče tudi urednika in administratorja tega foruma, ki dovoli(ta) tako "komunikacijo".

Zdaj pa k vam, dragi "kolega". V prvi vrsti vam tukaj NIHČE ne prodaja ničesar. ;) Podajam informacije, na podlagi katerih se lahko poučite o marsičem. Tudi vam se bom iskreno zahvalil za umik, ker boste s tem dali prostor morda nekomu, ki ni pod vplivom črednega nagona nekolicine "znanstvenikov", ki operirate z nebulozam, kar termin "zajebaval" tudi je. Dejstvo je, da imam več znanja o teh rečeh. Že zavoljo tega ker imam, poleg nekaj več kot trenutno 700 (sedemsto) uporabnikov, HS-VG 60 HHO Generator montiran v avtu od 17. marca. In dosežen povprečen prihranek 27% v primerjavi z obdobjem brez HHO Generatorja. In vsaka vaša konstatacija o "trgovstvu in naučenih besedah" (kakšne pa konec koncev bi le lahko bile?!) potrjuje, da naj nadaljujem. Ker se boste počasi umaknili tistim, ki pa morda vendarle dvomijo v pozitivnem smislu.

"Kolega"! Ponudite se bavarski avtomobilski industriji, ki bo vaše znanje gotovo aplicirala v prakso. Predvsem tole vaše "špricanje" v karburator bi jih vzradostilo. Srečno tudi vam! Iskreno vesel bomvašega odhoda.

31. Maj, na 6. strani tega maratona :

Že zavoljo tega ker imam, poleg nekaj več kot trenutno 700 (sedemsto) uporabnikov, HS-VG 60 HHO Generator montiran v avtu od 17. marca.

Pa čisto na začetku so bile tudi neke številke o uporabnikih, celo obljube o uradnih rezultatih meritev v nekaj tednih, homologaciji?!

Ma, neverjetno, da ta tema še živi!
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a igor_k » 30.8.2012 18:22

Od 700 je prišel na 30, na koncu bo pa 5, pa še te je vgradil samo žlahti. :lol: :lol:
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a baruna » 14.10.2012 0:42

To mlatenje proti HHO je prava slovenska poslastica, kaj?
Ponavadi je tako, da te najbolj "šimfa" prav tisti, ki te najmanj pozna. Enako je tu.

Kljub ogromnemu znanju, ki ga nekateri premorejo pač tega ne razumejo. Kar pomeni, da imajo vseeno še premalo znanja.

Podobna zadeva je s klimami, ne?
Segrevajo za 3600 W, električne energije pa trošijo npr. 1200W.
Boste rekli, da ni res?

Torej fantje HHO drži, pa če tudi nočete razumeti. Bil sem v USA, videl in probal, pa na vašo žalost drži. Ne bom se spuščal v vašo kemijo in matematiko, ampak preprosto to funkcionira.
Slabši rezultati so z tistimi motorji, ki imajo Lambda sondo in seveda kompjuter.
Najboljše fukcionirajo s starimi motorji brez elektronike, tam imajo odlične rezultate.

Zakaj je problem Lambda? Ker pač skrbi za določene parametre in če vi dodate zmes vodika k gorivu, pa tudi k dovodu zraka je pač kompjuter razumel nekaj drugega, kot je klasika. Bo pač dodal še več zraka ali osnovnega goriva, kar povzroči le malo razliko v porabi ali pa celo večjo porabo.
Če bi vedeli prepogramirati avtomobilske računalnike bi to bilo fajn. Pa tega pač ne znamo. Oni tam prek so pač naredili vmesno elektroniko, ki prelisiči podatke iz Lambde, in te podatke dobi kompjuter.
S takim načinom dobijo odlične izkoristke. Tudi jaz ne bi verjel, pa sem se prepričal popolnoma sam.

Vsi ki klatite proti HHO, klatite proti svoji pameti, ker zadeva "celo" praktično drži.

Sva pa tudi s prijateljem sicer ameriški HHO zmontirala za staro barko z diesel motorjem in stvar laufa odlično - šparavno.
Ne bom niti napisal koliko milj prevozi pod enakimi obrati sedaj, ker bi se pametjakoviči kar vsuli..., meni pa ni cilj prepričevati nejeverne Tomaže.
Pravkar si vgrajujem na tri osebne avtomobile, seveda s pomočjo elektronike.

LP
baruna
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Slavcr » 14.10.2012 6:15

:lol:
Kar nadaljuj, imenitno se zabavam.
Ker imaš tudi ti premalo znanja - izvoli:
Obstajajo resne naprave za strokovno natančno testiranje motorjev z notranjim izgorevanjem, kjer dobiš verodostojen rezultat, koliko goriva si pokuril in koliko mehanske energije si dobil iz motorja.
Dokler ne boš naredil te meritve, pa kar lapaj ... o klimah, amerikancih in čolnih.
:D
Slavcr
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Demz » 14.10.2012 10:09

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a: 30.05.2012 12:21

Ker pri tej "predelavi vozila" motor ostane intakten oz. se vanj in v obstoječo tehnologijo vašega avtomobila ne posega, smo tudi tik pred zaključkom homologacijskega postopka, ki omogoča prosto vgradnjo in uporabo HHO Generatorja.

Vse dobro in prijazen pozdrav,

Hidrogenska Tehnologija napisal/-a: 30.05.2012 15:39

Povsem enostavno. Mimogrede... Testiranja se zaključujejo te dni, tako da vam bodo kmalu na voljo tudi ostali rezultati. Ravno porabo merijo in testiranja bodo do konca tega tedna (1.6.2012) zaključena.

Kako je sedaj s to homologacijo?
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a baruna » 14.10.2012 19:07

Slavcr napisal/-a::lol:
Obstajajo resne naprave za strokovno natančno testiranje motorjev z notranjim izgorevanjem, kjer dobiš verodostojen rezultat, koliko goriva si pokuril in koliko mehanske energije si dobil iz motorja.
Dokler ne boš naredil te meritve, pa kar lapaj ... o klimah, amerikancih in čolnih.

Očitno ti samo lapaš, porabo pa si verjetno vsak ve zmeriti, ali pa si natankati gorivo in videti koliko prevoziš?
Ti se samo zabavaj in uživaj, ni moj cilj prepričevati take težke strojnike kot si ti. Moja poraba je realna in to se mi pozna tudi v denarnici, ti pa lahko izpodbijaš do svoje smrti, če ne boš prej sprobal ali pa čez 10 let kupil prav takšen avtomobil.

He, he in LP.
baruna
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a hscnc » 14.10.2012 20:08

Bil sem na Luni. Tam gor so čisto pozabli na HHO ker vsi govorijo le še o predsedniških volitvah v neki republiki na Zemlji ki se ji reče Slovenija.......
hscnc
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a xstrojnik » 15.10.2012 7:34

baruna napisal/-a:
Slavcr napisal/-a::lol:

Očitno ti samo lapaš, porabo pa si verjetno vsak ve zmeriti, ali pa si natankati gorivo in videti koliko prevoziš?
Ti se samo zabavaj in uživaj, ni moj cilj prepričevati take težke strojnike kot si ti. Moja poraba je realna in to se mi pozna tudi v denarnici, ti pa lahko izpodbijaš do svoje smrti, če ne boš prej sprobal ali pa čez 10 let kupil prav takšen avtomobil.

He, he in LP.

Še najbolj me spominjaš na Jehovce... Oni tudi na vsak način želijo prepričevati ljudi, ki dobro vedo, da je vse skupaj lari fari.

PS: Mislim, da 99,5% forumašev nebi kupilo rabljenega avta z vgrajenim tistim alkimističnim čudom, niti v sanjah.
xstrojnik
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a sassapo » 15.10.2012 9:37

Ja, očitno še obstojajo naivni ljudje katerim se da marsikaj prodat. Debata me nekako spominja na ogrevanje z IR paneli, kjer trgovci reklamirajo 50% prihranek glede na ostale variante elektro gretja :lol:
dobre teoretične rešitve so lahko v praksi neumne www.klimasapo.si
sassapo
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a igor_k » 15.10.2012 16:32

Baruna, ti samo uživaj v tej tvoji HHO megli.
igor_k
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a mitt » 23.10.2012 18:36

ej HT, a tale tip s 23 tisoč kilowatno pečjo je tvoj kolega?
mitt
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a xstrojnik » 24.10.2012 7:56

mitt napisal/-a:ej HT, a tale tip s 23 tisoč kilowatno pečjo je tvoj kolega?

Če se s takim reaktorjem ogreva, potem ni dvoma... burazer. :wink:
xstrojnik
Strokovnjak
Strokovnjak

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov