epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Kawasaki z1000 napisal/-a:hja na žalost so nas oz. smo se pripeljali v takšne čase, da če nisi poceni nedobiš dela. malo je ljudi ki še gledajo na kvaliteto.

Herminator napisal/-a:Kawasaki z1000 napisal/-a:hja na žalost so nas oz. smo se pripeljali v takšne čase, da če nisi poceni nedobiš dela. malo je ljudi ki še gledajo na kvaliteto.
Po moji izkušnji pa vsekakor zahtevajo vedno večjo kvaliteto za vedno nižjo ceno.

Herminator napisal/-a:Kawasaki z1000 napisal/-a:hja na žalost so nas oz. smo se pripeljali v takšne čase, da če nisi poceni nedobiš dela. malo je ljudi ki še gledajo na kvaliteto.
Po moji izkušnji pa vsekakor zahtevajo vedno večjo kvaliteto za vedno nižjo ceno.

Kawasaki z1000 napisal/-a:Herminator napisal/-a:Kawasaki z1000 napisal/-a:hja na žalost so nas oz. smo se pripeljali v takšne čase, da če nisi poceni nedobiš dela. malo je ljudi ki še gledajo na kvaliteto.
no ja no mal sm se čudn izrazu." kvaliteto uporabljajo za zbijanje cene", sem že kar nekajkrat opazil da ti dajo včasih toleranco čist brez potrebe, seveda lahko to sklepam samo tako da poznam zakaj se komad uporablja. drugač pa jst mislem da če že neki delaš nared kvalitetno, da se bo zadeva dala uporabljat, da bo dolga življenjska doba, v strojništvu mora bit kvaliteta in natančnost na prvem mestu.

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov