epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Rado napisal/-a:Lp rokm!
http://www.zurnal24.si/slovenija/milijo ... 241/clanek
Poskusi izvedeti kaj na OZS(obrtna zbornica Slovenije)- mogoče pa bi znali odgovoriti. Revija Žurnal je pred časom objavila dohodke - Trije vodilni iz Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) so v dveh mandatih (v osmih letih) v žep pospravili skoraj dva milijona evrov bruto.
Predsedniki območnih obrtnih zbornic in predsedniki skupščin na območnih, sekretarji imajo tudi plačane funkcije, kar sem izvedel šele po 18 letih članstva (mimogrede - mi bomo na naši območni zbornici Radovljica plačali sekretarki 5.000€ šolnine).
No ja, saj lahko, če to demos dovoli, pa še zadnji razpis za vodilne funkcije na naši območni, ki je bil objavljen v obrtniških novicah - citiram:
"Zaradi kontinuitete bodo v novih organih delovali nekateri dosedanji člani."
Danes je pri nas ta človek predsednik zbornice, prej je bil pa skupščine - on je naredil tak razpis (OZS je bil obveščen, pa ni nič naredil - samo pišejo si samospeve hvale v reviji Obrtnik, ki jo financiramo člani).
Upam, da ti bodo znali odgovoriti, saj je naš kontinuirani predsednik tudi v upravnem odboru sekcije plastičarjev OZS.
Bi še kdo povedal svoje mnenje na to temo???

rokm napisal/-a:ja žalostne zgodbice. Vendar jz sm še študent in jo bom izdelal za diplomsko nalogo, ker bi pa rad predhodno predelal teorijo, oz. dobil neko osnovo na katero bi rad gradil. Pa vendar ne najdem nič v angleščini v slovenščini sploh ni govora! Predvsem se trudim zato, ker me to delo zelo veseli in bi rad pocel kasneje v sluzbi. Drugace bi ze zdavnaj menjal temo diplomske naloge!!

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov