epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Demz napisal/-a:In tu imate tisti, ki verjamete, da zbornice ne potrebujemo več.

lepljiviavto napisal/-a:Pozdravljeni
Kako kaj zdaj oktobra je skoraj konec ??

magnum44 napisal/-a:SAJ ŽE OBSTAJA MOŽNOST plačila DDV po plačani realizaciji, pogoj je le neki maksimalni letni promet. Jaz obračunavam tako že nekaj let - odkar je možno. Nisem nikomur nikoli nič dolžan, celo plačam predčasno pred koncem obračunskega obdobja - ravno zato, da si lahko takoj odbijem vstopni DDV, ne pa da bi ga istočasno plačal dobavitelju in še državi. Vendar nas je takih zelo malo, skoraj ga ni, ki bi plačeval na dan zapadlosti. Torej ta rešitev ni dosti vredna, ker ni za vse uzakonjena, ampak na izbiro.
Še huje je pa, da lopovom firmo izbrišejo, po novem zakonu pa lastniku nič ne moreš - celo pred izbrisom sodišče rešuje mojo elektronsko sodno izvršbo - popolnoma čisto in jasno - skoraj eno leto - v tem času so firmo zradirali, jaz se za terjatev obrišem pod nosom (če ima kdo posla z njimi - nekoč firma CFS d.o.o., danes nova firma ALSTOR d.o.o. - če vas obiščejo, se jih na daaaaleč izogibajte)

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov