epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

.grm659 napisal/-a:
Vseeno pa moram napisat,kar je že moj predhodnik,japonske zadeve so zakon!
Ravno danes sem kupil Hondo,zelo ugodno in rabljeno le par ur ( se vidi po ispušni cevi,olju in samem motorju saj diši po novem )
Kitajske zadeve so pa čedalje bolj poceni in dostopne vsakomur.Imam pa dva mala za prodat-brezhibna-garancija!
Kot pravi stari rek:hlače se po riti merjo!![]()

daneb napisal/-a:Pozdravljeni, pregledal sem komplet tole temo. Zanimiva tema za izobraževanje, če človek bere poste selektivno se lahko marsikaj nauči. Tema je nekoliko zastala in jo poskušam oživiti. Zanimajo me agregati električne energije tam nekje nad 4imi kilovati. Sedaj imam agregat kupljen v "Hofru" 2500 w stalne moči maximalno 2800 w in mi je malo podhranjen. Potreboval bi toliko močan agregat, da bi poganjal mali varilni gradbeni inverter 130 amperski za delo na terenu kjer ni el napeljave. S tem agregatom sem poskušal nekaj variti pa je bil uspeh bolj klavern. Na terenu bi varil od časa do časa kako malenkost tako, da ne pride v poštev nakup kake drage zadeve. PZUFIC » je napisal všečen strokoven post in mislim, da bo tudi meni lahko odgovoril na zadovoljiv način.
LP Daniel

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov