epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

papige73 napisal/-a:Torej na vas se obračam z prošnjo.Je mogoče gdo z tega foruma zaposlen v katerem od ponudnikov inox materiala?Rabil bi inox palico fi 55mm ter dolžine 3000 mm (2x1500 mm) ter kvadratno palico fi 25mm dolžine 2600mm (2x1300mm).Oboje rabim v kvaliteti 316L oziroma 1.4404.Povprašal sem pri ponudnikih kot so inox in mdm vendar je cena dokaj zasoljena.Vem da se inoxa ne da dobit za ceno pira in tega niti nočem ampak iščem vseeno malce ugodnejšo ponudbo.Cena ki sem jo jaz dobil v ponudbi je 6,96 evra za kilogram.Če mi lahko kdo pomaga bi bil hvaležen.Seveda trud nebo zaman.
Nevem če je z ddv ali ne.V glavnem po telefonu mi je bilo rečeno da kilogram stane 6,96 evra.Kar se pa tiče koliko sem pripravljen plačat je moj odgovor čim manj
Hvala
Lp

papige73 napisal/-a:Da dopolnim svoj post.Torej cena je z DDV.Cena pri enem ponudniku je 6,96 evra pri drugem 6,75 evra.Kvadratna palica je pač 25 x 25 mm.In vsak ki je vsaj malo inteligenten ve kaj sem mislil z tem.Torej če tebi ni za pomagat prosim ne moraliziraj.Jaz sem le na lep način vprašal če slučajno kdo v tem poslu da bi mi pomagal glede cene.Kar se pa madžarske tiče me pa ne zanima nabava z tujine.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov