epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Drejc81 napisal/-a:Pozdravljeni
Ker sem bolj lajk na tem področju, me zanima če obstaja kakšen uporaben program kot Autocad da bi ga uporabljal za splošno risanje 2d. Za program sem pripravljen tudi plačati kakšen normalen znesek.
lp

urek napisal/-a:Tako da najbolj boš zadovoljen z draftsightom ali pa nanocadom.
Dejstvo pa je, da niti en ne pride blizu autocadu, ko greš zares risat (3D, dinamični bloki, izvozi itd.) Smo vse živo sprobaval in mora bit original. Se potem vid zakaj je cena 3K in več.

urek napisal/-a:A ni pri Draftsightu: ...but as soon as you save or print for the first time, to continue to use the free program, will be asked to activate it within 30 days, using a valid e-mail address, then will be asked to re-enable it after 6 months, and then every year (that is, at intervals of 12 months). Pro naj bi bila okoli 300$

moi napisal/-a:urek napisal/-a:A ni pri Draftsightu: ...but as soon as you save or print for the first time, to continue to use the free program, will be asked to activate it within 30 days, using a valid e-mail address, then will be asked to re-enable it after 6 months, and then every year (that is, at intervals of 12 months). Pro naj bi bila okoli 300$
sam enablaš ga tko, da sam mail daš in je to to. preverjeno iz prve roke.
urek napisal/-a:Dejstvo pa je, da niti en ne pride blizu Autocadu, ko greš zares risat (3D, dinamični bloki, izvozi itd.) Smo vse živo sprobaval in mora bit original. Se potem vid zakaj je cena 3K in več.

Vrni se na Ostali programski paketi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov