epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Nasveti so bili tako točni, kot vprašanje. Kaj pa si povedal o svoji napravi za barvanje?ilboy napisal/-a:.Vsi pravite,da je 3 kg plinska jeklenka premajhna za uporabo,dobijo se pa bombice s stisnjenim zrakom ravno za ta namen,ki so veliko manjše kot jeklenka (velikost spray painta) in tudi posoda v kateri je zrak je na otip taka kot bi v roki držal spray je pa ena pomankljivost,so namreč predrage.
Iz volumna jeklenke ter pritiska polnjenja in pritiska porabe se izračuna razpoložljiva količina zraka. Iz porabe zraka ( na uro) dobiš čas barvanja iz ene jeklenke.

ilboy napisal/-a:dobijo se pa bombice s stisnjenim zrakom ravno za ta namen,ki so veliko manjše kot jeklenka (velikost spray painta) in tudi posoda v kateri je zrak je na otip taka kot bi v roki držal spray je pa ena pomankljivost,so namreč predrage.

Žerjavar napisal/-a:Nasveti so bili tako točni, kot vprašanje. Kaj pa si povedal o svoji napravi za barvanje?ilboy napisal/-a:.Vsi pravite,da je 3 kg plinska jeklenka premajhna za uporabo,dobijo se pa bombice s stisnjenim zrakom ravno za ta namen,ki so veliko manjše kot jeklenka (velikost spray painta) in tudi posoda v kateri je zrak je na otip taka kot bi v roki držal spray je pa ena pomankljivost,so namreč predrage.
Tudi na moj nasvet nisi reagiral s podatki, da se izračuna čas barvanja.Iz volumna jeklenke ter pritiska polnjenja in pritiska porabe se izračuna razpoložljiva količina zraka. Iz porabe zraka ( na uro) dobiš čas barvanja iz ene jeklenke.

S tem še nisi nič povedal. Je razlika, če je ta manjša stvar svinčeni vojak, keramični lonček 2 dl ali otroško kolo. Enostavno verjamem, da obstoja vsaj 10 velikosti naprav za brizganje barve in s tem toliko zelo različnih porab zraka.V uvodu sem lepo povedal,da rabim zrak za uporabo airbrush-a in da ne bom z njim barval avtomobilskih karoserij ali stanovanja,pač pa za manjše stvari

Žerjavar napisal/-a:S tem še nisi nič povedal. Je razlika, če je ta manjša stvar svinčeni vojak, keramični lonček 2 dl ali otroško kolo. Enostavno verjamem, da obstoja vsaj 10 velikosti naprav za brizganje barve in s tem toliko zelo različnih porab zraka.V uvodu sem lepo povedal,da rabim zrak za uporabo airbrush-a in da ne bom z njim barval avtomobilskih karoserij ali stanovanja,pač pa za manjše stvari
Sem ti le povedal, kateri podatki so potrebni za izračun časa barvanja z enim polnjenjem posode.

Če že hočete konkretne podatke,kaj naj bi barval z airbrushem,vam prilagam sliko.te ure so velike od 20x15 do 35x20 cm.

Žerjavar napisal/-a:Če že hočete konkretne podatke,kaj naj bi barval z airbrushem,vam prilagam sliko.te ure so velike od 20x15 do 35x20 cm.Temu praviš tehnični podatek?
Sem točno povedal, kateri podatki so potrebni za izračun. Te razumem, da ne poznaš podatkov, se boš pač sprijaznil, da ne bo izračuna.

Tu se ni kaj prerekati. Mi je čisto vseeno, ali boš barval kukavice ali prstane. Sem ti podal možnost izračuna uspešnosti tlačne posode, pa nočeš razumeti, da mene zanima, koliko zraka porabi tvoj "čopič". Nikakor nisem zadovoljen z odgovorom "malo".ilboy napisal/-a:žerjavar ne mislim se prerekati s teboj,če še po sliki ne veš zakaj rabim pomoč ti ne morem pomagati.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov