epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

gobar napisal/-a:Snega pada !!!

-M- napisal/-a:gobar napisal/-a:Snega pada !!!
Kot moderatorju se mi zdi takšna sprememba naslova teme in njenih objav skrajno neprimerno.
Tukaj smo, da drug drugemu pomagamo. Še vedno mi ni jasno, kaj bi lahko bilo narobe, da je objavljen oglas izginil. A to še ni razlog za takšno nespoštljivo vedenje.

Ko ti na delovnem mestu kaj ni všeč, takoj pokličeš direktorja??!! Če se ti ne oglasi (je na službenem potovanju, ..., morda v dvoje leži na kavču) se takoj pritožiš na delovno inšpekcijo?gobar napisal/-a: Klical sem lastnika tega foruma 2x ,

Žerjavar napisal/-a:Ko ti na delovnem mestu kaj ni všeč, takoj pokličeš direktorja??!! Če se ti ne oglasi (je na službenem potovanju, ..., morda v dvoje leži na kavču) se takoj pritožiš na delovno inšpekcijo?gobar napisal/-a: Klical sem lastnika tega foruma 2x ,

Žerjavar napisal/-a:@:gobar:
Kakšne razloge si imel, da si izbrisal svoja dva prispevka? Lahko bi prispevek le dopolnil ali pa se opravičil zaradi napačnega prispevka. Kot otroci smo rekli: "kar je dano, je v jamo zakopano".
Kako bi reagiral, če bi ti moderator izbrisal prispevek?

Žerjavar napisal/-a:Oprosti!
Očitno je elektronsko oglaševanje in strokovni forum bližje skupaj, kot sem si jaz predstavljal. Pa tudi stare šole sem in mi ni sprejemljivo, da se pomanjkanje morale odkupi s članarino.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov