STROJNISTVO.com • Poglej temo - Sneg pada !!!

Sneg pada !!!

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Re: Sneg pada !!!

OdgovorNapisal/-a -M- » 8.2.2018 14:42

gobar napisal/-a:Ne poznaš primera rad se mešaš, če ima "M" vprašanja naj mi soproči, kot sem jaz njemu ne pa , da tu gor pošilja jurišnike, kateri ne poznajo primera.

Prosim, pomiri se.

Korektno sem vprašal kot administrator, glede neprikazovanja oglasa.
Ne gre se za nobenega drugega uporabnika portala strojnistvo.com, ampak zgolj glede težav z objavljanjem oglasov.

Nespoštljivo vedenje ni zaželjeno.
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a -M- » 8.2.2018 14:46

Edino vprašanje kar sem ga prejel v ZS je bilo glede izbire rubrike za objavo oglasa. Pa še to sporočilo sem dobil od ene tretje osebe, kar pa dvomim da je kakorkoli povezano s tem primerom.
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a gobar » 8.2.2018 15:57

-M- napisal/-a:
gobar napisal/-a:Ne poznaš primera rad se mešaš, če ima "M" vprašanja naj mi soproči, kot sem jaz njemu ne pa , da tu gor pošilja jurišnike, kateri ne poznajo primera.

Prosim, pomiri se.

Korektno sem vprašal kot administrator, glede neprikazovanja oglasa.
Ne gre se za nobenega drugega uporabnika portala strojnistvo.com, ampak zgolj glede težav z objavljanjem oglasov.

Nespoštljivo vedenje ni zaželjeno.

Nobenega nespoštljivega vedenja ni bilo . Zbrisal si moj odgovor žerjavarju .Ne brišeš tem, ki so res žaljive .
Glede oglasa : "M" ali nimaš vpogleda v vse podatke ??? Objavil sem oglas, ki je bil po parih urah izbrisan : Poklical sem g. D. on je takoj oglas postavil nazaj . Bil je neviden, ker so ga drugi izpodrinili in je spet hitro izginil . NIMAM ČASA SKOZ SLEDITI OGLASA !
Glej ga zlomka odprl sem temo na brisanje oglasov in se je oglas spet pojavil viden "začuda" .Tudi to nisi videl ali ti mogoče , kdo drug ureja oglase ali se sprenevedaš ???
Žerjavarju sem napisal, da se pošteni ljudje ne skrivamo za psevdonimi in si zbrisal. Ne vidim nobene žaljivke, kot si jo ti videl .
MISLIM, DA FORUM IZGUBLJA SMER in to ravno zaradi ravnanja posmeznikov, ki si ga bolj , kot ne že lastijo forum in samo svoje teme podpirajo druge pa kritizirajo, da so oni pomembni.
ps: včasih sem lahko izbrisal svoje oglase, debate ne vem zakaj jih ne morem več ?
gobar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a -M- » 8.2.2018 16:33

Jaz sem administrator na področju foruma. Do oglasov uporabniki foruma nimajo dostopa, da bi kdorkoli karkoli brisal ali premikal ali karkoli počel s tujimi oglasi.

Še vedno nimam podatka, glede katerega oglasa je govora.

@žerjavar nima nobene veze z izginjotjem oglasa in ne vem, čemu se ga omenja v tem kontekstu.

Portal strojnistvo.com ima več med samo ločenih področij. Forum je le del tega portala. To je potrebno znati ločit.

Kot administrator bi jaz moral tole temo že zdavnaj zaklenit zaradi neprimernih objav
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a 33test » 9.2.2018 7:36

Gobar, samo dobronamerni predlog: Včasih se z lepo besedo doseže veliko več, kot z jezo. Četudi si sam zase prepričan, da imaš prav.
33test
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a gobar » 9.2.2018 9:57

-M- napisal/-a:Jaz sem administrator na področju foruma. Do oglasov uporabniki foruma nimajo dostopa, da bi kdorkoli karkoli brisal ali premikal ali karkoli počel s tujimi oglasi.

Še vedno nimam podatka, glede katerega oglasa je govora.

@žerjavar nima nobene veze z izginjotjem oglasa in ne vem, čemu se ga omenja v tem kontekstu.

Portal strojnistvo.com ima več med samo ločenih področij. Forum je le del tega portala. To je potrebno znati ločit.

Kot administrator bi jaz moral tole temo že zdavnaj zaklenit zaradi neprimernih objav

Bravo
Moč daješ provokatorjem, če kdo poštene ljudi žali pa spregledaš . Slovenska zgodba, katero je Cankar že zdavnaj omenjal v svojih knigah. To je moje mnenje .
Zakleni temo in mene vrži z foruma, da se boš počutil, kot zmagovalec .
Kot administrator velikokrat zamižiš in z tem pomanjšuješ vrednost tega foruma .
Nisem žalil in se ne bom opravičeval nobenemu in se ne bom več oglašal na tvoje izjave, ker mislim, da sem ti povedal vse .V tej temi nisem iskal mlinov na veter amapak sem samo vprašal, kaj je z mojim oglasom ?
OGLAS SEM DEAKTIVIRAL. Izbrisal bi pa ne gre HVALA ZA SODELOVANJE
gobar
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a -M- » 9.2.2018 14:00

Težko je biti do vseh enako pošten, da se kdo ne čuti prikrajšanega. Ni enostavno.

Še vedno nimam informacije glede tega, za kateri oglas je bilo govora. In še enkrat ponavljam, upam, da zadnjič: kar se tiče vidnosti oglasa, pri tem nima noben od uporabnikov foruma nič pri tem. In niti ne vidim razloga, da bi se kogarkoli omenjalo.

Veliko besed in izjav se mi zdi skrajno neprimernih.

Vsak je samo človek. Tudi administrator in avtor portala ni vedno prisoten v vsakem trenutku in nihče ni 100% ažuren glede dogajanja in objav.

Kar se pa tiče kvalitete objav, pa ni moja krivda kar kdo objavlja. Veliko je tudi mladih fantičev ki bi radi sfrizirali svoj moped, a pri svojih rosnih mladostniških letih niso več vajeni uporabljat osnovne kulture komunikacije in uborablajo popačene izraze in kratice.
-M-
Moderator
Moderator

Prejšnja

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov