epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
grega09 napisal/-a:lindner73 napisal/-a:Imam 19 let starega Hurcota,
kupil sem ga lani februarja, rabljen, rezkal je kolupe za lutke (samo jekla za poboljšanje)
Naslednji nakup, 2-4 leta star Hurco ali 7-8 let star Mazak. Možnost tudi nov Finetech.
Obvezno pa vreteno DO 12 OOO !!! zaradi ležajev, ker so še navadni , (cenovno dostopnejši)
Koliko je pa bil rabljen Hurco in od kje si ga kupil ter kje se vrtijo cene takšnih strojev, ki jih omenjaš in kje jih iščeš? Kakšne so x, y in z dimenzije pomikov, da bo malo za občutek? Hvala!

PEME napisal/-a:lindner73 napisal/-a:Zdravo
je pa servis malo dražji, do sedaj v njega vložil 1600 €, pa v garanciji tisti del.
Nasled
LP
Pozdravljen,
gdo pa ti ga servisira, če ni skrivnost. Mi smo kupli 21 let starega za 10.000€ in na njega smo še dali takrat 2800€ zamenjali ležaje, vetena...In dela v nulo vsaj 8 u na dan. Izrdeno zadovoljni. X os 1050mm.

lindner73 napisal/-a:grega09 napisal/-a:lindner73 napisal/-a:Imam 19 let starega Hurcota,
kupil sem ga lani februarja, rabljen, rezkal je kolupe za lutke (samo jekla za poboljšanje)
Naslednji nakup, 2-4 leta star Hurco ali 7-8 let star Mazak. Možnost tudi nov Finetech.
Obvezno pa vreteno DO 12 OOO !!! zaradi ležajev, ker so še navadni , (cenovno dostopnejši)
Koliko je pa bil rabljen Hurco in od kje si ga kupil ter kje se vrtijo cene takšnih strojev, ki jih omenjaš in kje jih iščeš? Kakšne so x, y in z dimenzije pomikov, da bo malo za občutek? Hvala!
Zdravo za njega z stroški (dostava itd,) me je na koncu prišli okoli 17 ooo . kupil sem ga pri TP strojevi v Zagrebu. pripeljan je bil iz Nizozemske. to je BMC 30 , 765-510 mislim da imam, pač vse naredim na njemu, tolerance ni da ni. Kose stoj pa glej, to k fantje nabijajo glede 200% d navijajo stroj, Sory moj bo delal z 70% ker sem gam SAM kupil ko nisem imel nobenega denarja skoraj ko sem ga plačal!!! ta stroj mi je že nekaj novih strojev kupil ( zična , stružnica , žaga...ogromno orodja)
Raje počasi in 100%zanesljivo kakor hitro in površno. Sem že hitel, pa sem dostikrat kos zajebal, tako da polahko, saj sem 24 ur na dan doma .

Greegor napisal/-a:Ni tukaj dobenega lastnika ne enega ne drugega

Greegor napisal/-a:Starejši ali novejši letnik?
Zakaj?
Tudi na mojem mahotu mi marsikaj ni všeč, pa ravno tako naredimo marisikaj..

Vrni se na Proizvodno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov