epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

grega09 napisal/-a:Eno vprašanje za tiste z nekaj znanja in praktičnimi izkušnjami. Imam motorko s predpisano mešanico 2% in motorno koso s predpisano mešanico 2,5%. Ali pa je ravno obratno, zdaj ne vem na pamet?![]()
Ali so lahko kakšni potenicalni problemi, če v oboje tankam 2,5% mešanico. Ne zdi se mi praktično mešati različnih mešanic, ki sta si toliko podobni. Malo sem len, pa me zanima kakšne teorije bodo prišle ven...

grega09 napisal/-a:Eno vprašanje za mojstre z izkušnjami. Imam motorno žago Makita (bivši Dolmar). Rabim jo za dela okrog hiše in veliko leži in čaka na uporabo.
Vedno imam nekaj problemov pri zagonu. Danes jo preko normalnega postopka prižgem a potem mi pri dodajanju plina kar počepne in motor se zaduši. Nekako sem jo potem usposobil, a se enako zgodi pri obremenitvi, torej žaganju.
Kaj so lahko razlogi za tole? Nekaj sem uspel prebrati, da se lahko uplinjač zapacka od predolgega stanja. Staro gorivo zapacka cevke in podobno. Še kaj drugega? Kaj je najhitrejši postopek, da žago usposobim?

grega09 napisal/-a:Ja, hvala za odgovor. Bom najprej pogledal za temi aditivi. Da lahko očistim mi je jasno, ni pa ravno praktično, da vzameš žago, ko jo rabiš in je vse zapackano in moraš potem 2 uri vse čistiti. Problem, če orodje leži in se ga ne uporablja veliko.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov