epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

lato89 napisal/-a:zdravo! dela kdo na brizgalnih strojih in koliko imate okvirno placo? zanima me za primerjavo
hvala,lp

KOUTER napisal/-a:Vsa čast, za tako plačo moraš biti pa res sposoben.

KOUTER napisal/-a:Vsa čast, za tako plačo moraš biti pa res sposoben.

Duroplast napisal/-a:KOUTER napisal/-a:Vsa čast, za tako plačo moraš biti pa res sposoben.
Delo niti ni posebej zahtevno, terja pa nekaj izkušenj in znanja o polimernih masah.
Načelno je tehnološki list materiala izhodišče za nastavljanje parametrov procesa. Ostalo je menjava in vzdrževanje orodij, priprava (sušenje) materiala in skrb za red.

Slosar87 napisal/-a:Duroplast napisal/-a:KOUTER napisal/-a:Vsa čast, za tako plačo moraš biti pa res sposoben.
Delo niti ni posebej zahtevno, terja pa nekaj izkušenj in znanja o polimernih masah.
Načelno je tehnološki list materiala izhodišče za nastavljanje parametrov procesa. Ostalo je menjava in vzdrževanje orodij, priprava (sušenje) materiala in skrb za red.
Vsako delo je po svoje zahtevno..
Ti tehnoloski listi materialov so pa bolj tko tko.. Imajo ogromen razpon razlicnih parametrov napisanih, kjer pa se dejanski velikokrat mnogo razlikujejo od napisanih.. Tako da nekaj razumevanja in kaksna izkusnja se kako prav pride..je pa tako, v prejsnji firmi sem za isto delo prejemal plačo okol 1000eur,sedaj pa imam tako, kot sem napisal..
Sem samo odgovoril na vprasanje fanta ki ga je to zanimalo..
Lep dan zelim

Slosar87 napisal/-a:Duroplast napisal/-a:KOUTER napisal/-a:Vsa čast, za tako plačo moraš biti pa res sposoben.
Vsako delo je po svoje zahtevno..
Ti tehnoloski listi materialov so pa bolj tko tko.. Imajo ogromen razpon razlicnih parametrov napisanih, kjer pa se dejanski velikokrat mnogo razlikujejo od napisanih.. Tako da nekaj razumevanja in kaksna izkusnja se kako prav pride..je pa tako, v prejsnji firmi sem za isto delo prejemal plačo okol 1000eur,sedaj pa imam tako, kot sem napisal..
Sem samo odgovoril na vprasanje fanta ki ga je to zanimalo..
Lep dan zelim

Slosar87 napisal/-a:Zdravo... Jaz delam to, placa od 1700 do 2000 neto.. Sicer sem tudi vodja na strojih, pa vseeno.. Nastavljam, optimiram, roboti ipd..lp

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov