Nov tehnološki peskovnik
Moderator: -M-
Nov tehnološki peskovnik
Strojnikom, ki jih zanima Novi tip design_a, Vzvratni eng. in dodajalna tehnologija lahko morda posredujem naslov, kjer lahko o tej tematiki nemoteno in strokovno diskutirajo.
Hvala v zadnjih 4 urah 38 novih interesentov in članov.
Ok od včeraj do danes 64 novih članov.
Do konca avgusta 2019 pa že preko 140 članov.
Že stari Ribničani so vedeli da: Kar je dobro, ni slabo !
Držte se ekipa.
Do konca avgusta 2019 pa že preko 140 članov.
Držte se ekipa.
Zadnjič spremenil CNC tehnologija, dne 28.8.2019 13:57, skupaj popravljeno 2 krat.
- CNC tehnologija
- Strokovnjak

Re: Nov tehnološki peskovnik
CNC tehnologija napisal/-a:Strojnikom, ki jih zanima Generative design, Reverzni enginering in dodajalna tehnologija lahko posredujem naslov, kjer lahko o tej tematiki nemoteno in strokovno diskutirajo.
Držte se ekipa.
Ta prispevek bi bolj spadal v področje oglasov. A bom izjemoma pustil izjemo, da se bo lahko vsaj drugod nadaljevala strokovna diskusija.
- -M-
- Moderator

Hvala, cenimo to. Imaš pivo.
- CNC tehnologija
- Strokovnjak

Že stari Ribničani so vedeli da: Kar je dobro, ni slabo !....
stare ribnčani so rjakli: kar je dobru, naj slabu...!!!, to je v trdo..., preverjeno...
potem imajo pa "rbnčni" še eno luštno:
če sm oblubu, še najsm dau..., ta je pa u nulo..., med nami je samo jasnica...
stare ribnčani so rjakli: kar je dobru, naj slabu...!!!, to je v trdo..., preverjeno...
- vili
- Strokovnjak

vili napisal/-a:če sm oblubu, še najsm dau...,
Tole pa se v naših koncih tudi pogosto dogaja
- nabijač
- Strokovnjak

Evo pri viliju, nabijaču, izvijaču, zavijaču in odbijaču ... in ne vem katerem koli še ni bilo nikoli neke zagate o strokovnosti njihovih izjav. Tako da: go forum go go go ....
- CNC tehnologija
- Strokovnjak

Je bil Ribnčan še pred desetletji kar hud strokovnjak in je zgruntal in izdelal stvari, ki jih marsikateri današnji inženir nebi znal. Pa še dobro prodajat jih je znal.
Danes pa, v ko ribnčan pride v naše kraje gledam njegovo robo,... se je tudi on seveda znašel in globaliziral in le še prodaja suho robo s kitajske.
Danes pa, v ko ribnčan pride v naše kraje gledam njegovo robo,... se je tudi on seveda znašel in globaliziral in le še prodaja suho robo s kitajske.
- nabijač
- Strokovnjak

Ma dej, ti boš govoril o strokovnosti? O ITS in produktih, ki jih prodajate ne maram niti slišati v svojem podjetje, pa izključno zaradi načina forsiranja vaših produktov na tem forumu. Nimate blage veze o tem kako se kaj proda. Pa ne rečem, da nimate dobrih produktov....
CNC tehnologija napisal/-a:Evo pri viliju, nabijaču, izvijaču, zavijaču in odbijaču ... in ne vem katerem koli še ni bilo nikoli neke zagate o strokovnosti njihovih izjav. Tako da: go forum go go go ....
- 33test
- Strokovnjak

Malo pozitivne sinergije ..
Zadnjič spremenil CNC tehnologija, dne 1.8.2019 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- CNC tehnologija
- Strokovnjak

(Preden si svoj post spremenil v neko sinergijo, si me vprašal, če sem spet slabe volje - to je odgovor na to)
Vsakič, ko vidim, da začneš komplicirat in poskakovati zaradi brezveznih stvari. Nekako se mi zdiš kot moja žena, ko ima slab dan (Krat 10)....
Vsakič, ko vidim, da začneš komplicirat in poskakovati zaradi brezveznih stvari. Nekako se mi zdiš kot moja žena, ko ima slab dan (Krat 10)....
Zadnjič spremenil 33test, dne 2.8.2019 6:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- 33test
- Strokovnjak

vili napisal/-a:Že stari Ribničani so vedeli da: Kar je dobro, ni slabo !....
Vili živjo, vidim, da obvladaš. Ok, kako pa to rečejo pol v Sodražici, ki ima lokalno narečje na 2 potenco ! Saj ni daleč od Ribnice ... Če ti bo zmanjkalo fontov lahko uporabiš tudi posebne znake na ASCII širinski tabeli.
- CNC tehnologija
- Strokovnjak

Spet špetir.
Kam bomo prišli, če se skoraj vsaka tema obrne v to smer. Štromarji pa građevinci se nam pa smejijo. 
- grega09
- Strokovnjak

Pozdravljeni,
forum spremljam že več časa kot bralec, tole temo pa bom izkoristil da se forumu pridružim tudi kot član.
Jaz pa sem mnenja da strojništvo.com deluje odlično. Trenutno je stanje v svetu takšno, da veliko informacij se posreduje preko socialnih omrežij. Tole sicer ni nič napačnega, se pa zaradi količine vsakodnevnih podatkov informacije porazgubijo. Da imamo na slovenskem območju aktivni forum za strojništvo je lahko samo pohvalno. In meni osebno ni nič moteče, če tema debate kdaj pa kdaj zavije v drugo vode. Ponavadi je bistvo hitro povedano. Če pa koga anekdote motijo, pa jih pač preslišiš, isto kot v redni službi. Pravtako je to edina stran, kjer me oglasi sploh ne motijo. Marsikaterega dobavitelja sem spoznal, ker je bil označen kot partner strojništvo.com, ali pa je naredil namenski oglas.
@CNC tehnologija: zakaj pa ne posredujete tega vašega foruma javno? Če vas je slučajno strah da bo nivo uporabnikov neprimeren, še jih vedno lahko odstranite, ker sklepam da ste tam tudi administrator/moderator. Če pa je kak drug razlog pa mi lahko posredujete na zasebno sporočilo, mislim da je slovenski trg dovolj velik da imamo tudi namenski forum za CAD.
Drugače pa vsem priporočam da preden znašate kritiko nad druge, da ohranjate določen nivo spoštovanja. Slovenija je tako majhna, da nikoli ne veš s kom boš sodeloval v industriji. Škoda si zapirat vrata, zaradi tega ker je za vaš okus kaj neprimerno.
Lep pozdrav vsem
forum spremljam že več časa kot bralec, tole temo pa bom izkoristil da se forumu pridružim tudi kot član.
Jaz pa sem mnenja da strojništvo.com deluje odlično. Trenutno je stanje v svetu takšno, da veliko informacij se posreduje preko socialnih omrežij. Tole sicer ni nič napačnega, se pa zaradi količine vsakodnevnih podatkov informacije porazgubijo. Da imamo na slovenskem območju aktivni forum za strojništvo je lahko samo pohvalno. In meni osebno ni nič moteče, če tema debate kdaj pa kdaj zavije v drugo vode. Ponavadi je bistvo hitro povedano. Če pa koga anekdote motijo, pa jih pač preslišiš, isto kot v redni službi. Pravtako je to edina stran, kjer me oglasi sploh ne motijo. Marsikaterega dobavitelja sem spoznal, ker je bil označen kot partner strojništvo.com, ali pa je naredil namenski oglas.
@CNC tehnologija: zakaj pa ne posredujete tega vašega foruma javno? Če vas je slučajno strah da bo nivo uporabnikov neprimeren, še jih vedno lahko odstranite, ker sklepam da ste tam tudi administrator/moderator. Če pa je kak drug razlog pa mi lahko posredujete na zasebno sporočilo, mislim da je slovenski trg dovolj velik da imamo tudi namenski forum za CAD.
Drugače pa vsem priporočam da preden znašate kritiko nad druge, da ohranjate določen nivo spoštovanja. Slovenija je tako majhna, da nikoli ne veš s kom boš sodeloval v industriji. Škoda si zapirat vrata, zaradi tega ker je za vaš okus kaj neprimerno.
Lep pozdrav vsem
- KrajncM
- Strokovnjak

Pozdravljeni kolega sem vesel vašega članka in ga podpiram.
Res bi lahko javno objavil kje je tisto okolje, ki diskutira o navedni tematiki.
Vi ste na forumu novi in želim vam obilo uspeha.
Meni pa žal še vedno ostaja "tisti občutek", da tule nisem pretirano dobrodošel. Kajti objavljam vsaj nekaterim nezaželjene teme. Žal so pa ravno tisti najbolj "glasni".
Prav tako se ni še nikoli zgodilo, da bi me gdorkoli vsaj malo podprl.
Torej zaenkrat ni večjega razloga, da v novem okolju diskutiram z istimi ljudmi.
Kaj vem morda se sčasoma premislim, bomo videli.
Vsem skupaj en lep počitniški pozdrav.
Res bi lahko javno objavil kje je tisto okolje, ki diskutira o navedni tematiki.
Vi ste na forumu novi in želim vam obilo uspeha.
Meni pa žal še vedno ostaja "tisti občutek", da tule nisem pretirano dobrodošel. Kajti objavljam vsaj nekaterim nezaželjene teme. Žal so pa ravno tisti najbolj "glasni".
Prav tako se ni še nikoli zgodilo, da bi me gdorkoli vsaj malo podprl.
Torej zaenkrat ni večjega razloga, da v novem okolju diskutiram z istimi ljudmi.
Kaj vem morda se sčasoma premislim, bomo videli.
Vsem skupaj en lep počitniški pozdrav.
- CNC tehnologija
- Strokovnjak

Vrni se na Proizvodno strojništvo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost