STROJNISTVO.com • Poglej temo - Gokart - prenos???

Gokart - prenos???

"Friziranje", sam svoj mojster, modelarstvo ...

Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

OdgovorNapisal/-a matijap » 3.2.2003 18:05

Bomo, bomo, brez skrbi :wink:
Samo - že zmerej zbiramo ponudbe za mašino od avtomatika ... če ma kdo naj prosim napiše ...

Tista formula S - brez besed ... :o
matijap
Sodelavec
Sodelavec

Kraj: Žirovnica

OdgovorNapisal/-a Gost » 3.2.2003 19:53

Mojstri,a lahko se meni poišljete te slike in nacrte od vasih gokartov :lol: hvala!
Drugace se pa jaz se vedno priporočam s svojo masino od petke,ali pa se nekaj kar je ze sfrizirano,od btja masina z lamo cilindrom k se je ze tako uporabljal vcasih na gokartih umo 06,ima ze pobrusene kanale,BING 18 uplinjač...se lahko zmenmo,vam bo delal
Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » 3.2.2003 19:57

Anonimno napisal/-a:Mojstri,a lahko se meni poišljete te slike in nacrte od vasih gokartov :lol: hvala!
Drugace se pa jaz se vedno priporočam s svojo masino od petke,ali pa se nekaj kar je ze sfrizirano,od btja masina z lamo cilindrom k se je ze tako uporabljal vcasih na gokartih umo 06,ima ze pobrusene kanale,BING 18 uplinjač...se lahko zmenmo,vam bo delal

aja,joj,bruka,pozabu sm email dodat:dejan.hribar@siol.net
Gost

OdgovorNapisal/-a Nejko » 28.4.2004 3:12

sliš se newerjetno sam usen.. moj prfoks za ost je naredu gokard težak 50kg 125 kubičen lep in enostawno weliko bolši kot te originalni.. priskrbeu bom link...
lp
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 255 znakov.
Nejko
Strokovnjak
Strokovnjak

Gokart

OdgovorNapisal/-a tomislav » 14.2.2006 20:59

Če te kaj zanima o gokartu, imam ga doma, kar pokliči! kaj te zanima?
Tel: 031 326 487 !
tom
tomislav
Sodelavec
Sodelavec

Prejšnja

Vrni se na Friziranje

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov