Torej se ne strinjam. V tem primeru je bila zadeva risana - verjetno nekje v Evropi, toda čisto možno da tudi kje izven, saj gre za multinacionalko, ki ima veliko birojev razsejanih vsepovsod. Jaz dobivam risbe od najmanj osmih. Pa vsak biro ima svoje lastne principe, Ok, osnovni hišni standardi pa so.
Potem se išče izvajalca, pa naprej podizvajalce nekaterih sklopov. Ker naročniku se gre predvsem za profit, itak pa ima nastavljeno lastno kontrolo ob prevzemu, torej kvaliteta bo zagotovljena.
Sedaj, če gremo mi zadevo reševati po svoje - bo zavrnjeno. V ozadju nastane cel postopek, lahko bi mi konstruktor (tisti ki je podpisan v glavi) zadevo ustno odobri, toda če ne bo z zadevo seznanjena tudi njihova kontrola, iz vsega skupaj ne bo nič. Ker kontrolor pride na prevzem s svojimi načrti in ga boli žnjurac, če sem se jaz s konstruktorjem, ali pa vodjo projekta itd, torej ustno dogovoril.
In tako nastane dva tedna korespondence zaradi ene napake v konstrukciji. Napake se pa dogajajo, tako je življenje

.
Delo krepeli človeka.