epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Dobro razmišljanje. Imam pa pomislek. Sneg se neprestano počasi seseda, se posamezna zrnca med sabo premikajo. Ali se pri tem ne poruši nosilnost snežnega oboka. Moja izkušnja iz mladosti: snežni iglu se je po nekaj dneh sam vase sesedel, kljub še veliki količini snega. Vzdržljivost se je podaljšala, če sem prej ob večerih polival sneg za uporabo v steni igluja.runocar napisal/-a:Samo razmišljam na glas o polikarbonatu ...

Žerjavar napisal/-a:Ja, 50 cm razmaka med nosilci za 16 mm ploščo in večji del SLO bi tudi jaz pritrdil brez računa in tehničnih podatkov o plošči, le na podlagi tega, kar imam možnost videti na daljavo pri montaži takih plošč..
PS: Tudi navadno platno bi nosilo na takem razmaku podpor, le dovolj povešeno mora biti.

Sem našel v priloženem .pdf Technical guid. Moram še malo preračunati.Upam, da se najde podatek, ki bi ga še želeli imeti, jaz ga nisem našel.
Dokler dela v nižinskem delu Bele krajine je OK. Pa naj na isti način naredi v Kočevju ali Kranjski gori, pa bo hitro spoznal kvaliteto svojem rutine.dela s polikarbonatom že 10 let in nikoli težav,

Vrni se na Konstruiranje in mehanika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov