epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Light travels faster than sound. That’s why some folks appear bright until they speak.

fikus_ napisal/-a:Kaj sedaj bomo politiko vpletali na strojniški forum?!

grega09 napisal/-a:Kojot, *ebe se večini naroda za obdavčenost plač. Tisto kar zares rabijo za čez mesec tako pošrek ob delu naredijo. Šiht je tako malo za zraven pa da ti delovna doba teče... Do penzije, ki je (v €) več ne bo.
Večina jih še med bruto pa neto ne loči. Kaj šele kakšen bruto na bruto, pa bla bla.
Jaz bi penzije ukinil, pa bi rekel sam poskrbi, da boš imel nekaj ob koncu. Če ne boš, tvoj problem. Potem bi hitro začeli razmišljati, kaj pa kako...

grega09 napisal/-a:Se strinjam. Ljudje bi morali dobiti občutek, kaj v resnici dajo od svoje plače in da ne hodijo delati samo za tisti neto. Finančna pismenost je na splošno v *izdi.
Glede delitve na desno leve se pa ne strinjam. Poznam kar nekaj ljudi, ki krepko vedo koliko prispevkov in ostalih davkov plačujejo, pa ne bodo volili puklastega jajčeglavca, ki je že zdavnaj za na smetišče.
Delitev na dva pola (na celem svetu) je na splošno nekaj najslabšega kar se nam lahko dogaja in ne pomeni nič dobrega za prihodnost.

Pametno povedano! Jaz volim na podlagi že opravljenega dela, ne pa na osnovi programa - tudi namenska laž v politiki ni kaznivo dejanje.kojot napisal/-a: zgolj zaradi tega, ker sovražijo Janšo podpirajo parazite, ki želijo obremenitve dvigovati potem ni čudno, da smo kjer smo. Jaz osebno ne volim na podlagi simpatičnosti temveč na podlagi programa

In ti si želiš, da te imenujemo "Človek". Le kako se zagovarjaš, zakaj načrtno žališ nekoga, ki si ni sam izbral proporcov svoje lobanje in jih tudi ne more spremeniti. Da mu te proporce očitaš pa je čisto navadna namenska žalitev.grega09 napisal/-a: Jajčeglavec je pa kot slabo lepilo. Edina stvar, ki nekako drži šibke opozicije skupaj. Naredijo pa nič.

grega09 napisal/-a:Jaz tudi ne volim na podlagi simpatičnosti, samo ni pa na svetu samo gospodarstvo pa dobiček. Poglej si paprikašovca na Madžarskem. Verjamem, da je dober za gospodarski napredek ogrske, samo a si res želimo živeti v svetu, ki ga vodijo takšni ljudje?
Programi strank so pa bla bla. Če tem voluharjem verjameš, da bodo naredili kar so napisali, je pa tudi neverjetno. Raje naj napišejo, kaj ne bodo za*fukali in pokradli, kot so v preteklosti.
Problem je pa v tem, da voliti koga drugega, ki nima realne možnosti z večino proti puklastemu, pomeni drobljenje potencialne opozicije, ki ima potem vedno probleme s sodelovanjem. Jajčeglavec je pa kot slabo lepilo. Edina stvar, ki nekako drži šibke opozicije skupaj. Naredijo pa nič.

Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost