epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Žerjavar napisal/-a:Karkoli počneš po lastni iniciativi, bo prav gotovo narejeno po najboljših tvojih možnostih in sposobnosti. Če s tem delom ne oviraš (škodiš) delu drugih (verjamem da ne), nima nobeden pravice tebe pri tvojem delu ovirati, kritizirati, ...CNC tehnologija napisal/-a:CAM priročnik je pač ena od stvari, ki jo počnem v življenju..
Mene kot konstrukterja s tega področja zanima le, kaj je možno izdelati; kako izdelati je zame španska vas.

Pek napisal/-a:A lahko že enkrat brišemo to temo?

Mene kot konstrukterja s tega področja zanima le, kaj je možno izdelati; kako izdelati je zame španska vas.

Slavcr napisal/-a:Mene kot konstrukterja s tega področja zanima le, kaj je možno izdelati; kako izdelati je zame španska vas.
Saj lahko malo potrolaš in poprovociraš, ampak ne takole z učenjem hude "krive vere"! Boš zavedel kake neizkušene začetnike.
Konstrukter mora zelo dobro vedeti, kako hitro, enostavno in poceni (optimalno) izdelati njegov umotvor, sicer izdelek ne bo ne cenovno ne časovno konkurenčen na trgu.
Možno je izdelati luknjo fi5 dolgo 100mm, a boš imel takoj na vratih tehnologa z zahtevo, da raje nariši kako portugalsko vas.

fogl napisal/-a:A ne določa cene izdelka ponudba in povpraševanje na trgu.

Vrni se na NX, Solid Edge, Teamcenter
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov