epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

CiciMultipraktik napisal/-a:Pozdravljen,
Baje je pri električni problem, da moraš imeti redni dovod materijala za bakterije v mčn. Ker če tega ni bakterije umrejo in potem moraš ponovno zaganjti ves postopek - kot pravim sem slišal.
Hvala za odgovor, Frenk

kojot napisal/-a:CiciMultipraktik napisal/-a:Pozdravljen,
Baje je pri električni problem, da moraš imeti redni dovod materijala za bakterije v mčn. Ker če tega ni bakterije umrejo in potem moraš ponovno zaganjti ves postopek - kot pravim sem slišal.
Hvala za odgovor, Frenk
Se mi zdi ta to bolj velja za tisto brez elektrike - tam je treba po mojih izkušnjah in seveda navodilih proizvajalca enkrat na teden vliti direktno v ČN ali pa kar v WC školjko 2 dcl preparata za delovanje. Ko sem se sam odločal sem se namerno izognil elektriki ker se tako praktično nima kaj pokvariti.

fikus_ napisal/-a:Kojot, koliko je stroska s tem preparatom in kako pogosto jo je potrebno prazniti?

CiciMultipraktik napisal/-a:Super, res hvala za vse odgovore. Sem podal še vprašanja na podsvojostreho a še čakam na odgovor. Jaz se trenutno nagibam k plastični ali Ekohit ali Vodateh. Ali ima kdo kakšne izkušnje s tema dvema posrednikoma?
Glede na moja vprašanja sta zelo ažurna, podajata pametne odgovor, ne vem pa kako je glede kvalitete produkta in servisa.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov