STROJNISTVO.com • Poglej temo - Izveden odhod v Tujino

Izveden odhod v Tujino

Vsa ostala vprašanja, mnenja... (kar ne spada v zgornja področja lahko objavite v tem forumu: GOSPODARSTVO, POLITIKA...)

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a TigerTank » 16.7.2006 19:54

Ko berem te zadnje prispevke, se sprašujem ali sem nepismen, ali so ti z zadnjimi prispevki malo nori.

Ne vem no, če si mislil mene ti lahko zagotovim da nisem nor ampak da sem se le zatipkal,.... če pa nisi našel nadaljevanja od Toma, on piše vsa nadaljevanja v prvi post(edit,...).
V vsakem primeru ti pa lahko svetujem da pospraviš najprej v svoji glavi preden še kake take neumnosti kvasiš, ...ali pa je tebi škodila vročina?
lp
TigerTank
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a TigerTank » 16.7.2006 19:56

Magnum357:
Ko berem te zadnje prispevke, se sprašujem ali sem nepismen, ali so ti z zadnjimi prispevki malo nori.

Ne vem no, če si mislil mene ti lahko zagotovim da nisem nor ampak da sem se le zatipkal,.... če pa nisi našel nadaljevanja od Toma, on piše vsa nadaljevanja v prvi post(edit,...).
V vsakem primeru ti pa lahko svetujem da pospraviš najprej v svoji glavi preden še kake take neumnosti kvasiš, ...ali pa je tebi škodila vročina?
lp[/quote]
TigerTank
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a tom1 » 17.7.2006 14:22

Samo odgovor:

Kakor sedaj kaze vec kot cenzus€ - bruto.

Stroski tujine se poravnani s strani najemnikov.

Se slisimo sredi Avgusta -

DOPUST !

Tom

8) 8)
tom1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a tom1 » 19.5.2008 11:07

Konec zgodbe.

Lahko recem da sem
- obogatel,
- sam svoj gospod,
- ostal v strojnistvu (ne management, ne organizator)
- vsak dan imam umazane roke

In narocnik vse to placa !!!!

Novi narocniki me kontaktirajo - "Head hunterji" ...

Razmisljal sem, da bi zaposloval pa sem se premislil - ne zelim se baviti s kadri in zrtvovati svoj cas na podrocju, ki ga tako dobro prodajam!

bye
tom1
Strokovnjak
Strokovnjak

Prejšnja

Vrni se na Vse ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov