STROJNISTVO.com • Poglej temo - MIZARSKA KOMBINIRKA

MIZARSKA KOMBINIRKA

Dela v hiši in okoli nje, manjša popravila...

Moderator: -M-

MIZARSKA KOMBINIRKA

OdgovorNapisal/-a SCORPION » 31.1.2007 20:40

Razmišljam o nakupu kombinirke,za hobby ne za profesionalno rabo,zanima me če kdo ve kje oz v katerih trgovinah jih prodajajo pa da so cene ugodne

Lp Robi
SCORPION
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a marko1 » 31.1.2007 21:58

Polprofesionalne stroje pri nas zastopa lestroj, prodajajo stroje proizvajalcec SCM- to so profesionalni stroji in stroje MINI MAX-to so polprofesionalni stroji. Cene se gibljejo za kombinirke od 4000€ dalje odvisno kaj hočeš.
Cena zavisi od dolžine vozička žage jaz bi ti svetoval dolžino minimalno 2,2m da boš lahko naredil kakšno omaro.
Če boš delal iz iverala boš potreboval predrezilo (res da imaš kvalitetne žagine liste, ki so namenjeni žaganju brez predrezila, vendar se ta obrabi že po nekaj rezih). Poravnalka in debelinka naj bosta minimalno širine 30cm (lahko je tudi manj), če delaš kakšno klop je dobro, da je široka(manj dela). Za mizni rezkar pač nimaš kaj dosti izbirat.
marko1
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a SAJKO » 1.2.2007 14:57

Po moje mal za hobi se ti ne splača nove kupit. Jaz sem kupu pol leta nazaj resda eno staro, pa kr dobr ogranjeno, širine 600mm, za 400 Ksit. Res jo ne rabim dost, ampak kadar pa jo, je pa dobr da je široka. Ma pa gvišn okol tono pa pol, vse ulitki-ne morš jo uničt.
SAJKO
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a SCORPION » 1.2.2007 19:52

sj za kombinirke je fajn če so težke so saj stabilne,al pa da jo pritrdiš nekak.pa miza mora tudi biti velika ja ne tiste igrače male.

Sm malo razmišlal da bi posebej si naredil oblč,sam ne vem kje se da kj osi dobiti,v katerih trgovinah.Enkrat sm neki našel na netu pa se ne spomnem več katera trgovina je bila.
SCORPION
Sodelavec
Sodelavec

Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov