epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

masinarka napisal/-a:Pozdrav,
izpit iz Gradiv pri Kovacu na FS Lj:
- obicajno da kaksne Fe-Fe3C diagrame; vezi (ionska kovalentna, ...)...
- risi cim vec skic in napisi sam kar je najbolj osnovno; ker izpite ponavadi popravi v dveh urah in gleda vecinoma skice
- najbolj se splaca it na prvi zimski rok (ponavad je ful folka in se da kaj splonkat)
Lp,
Masinarka

tu480 napisal/-a:Banda!!! In pol boste vi inženirji in šli solit pamet okrog po firmah?? Če se enega Kovača ki je po mojem mnenju eden izmed boljših profesorjev ne morete naučiti potem najbolje da se preusmerimo v igralništvo in na strojništvo lepo pozabimo.
Lp

tu480 napisal/-a:Banda!!! In pol boste vi inženirji in šli solit pamet okrog po firmah?? Če se enega Kovača ki je po mojem mnenju eden izmed boljših profesorjev ne morete naučiti potem najbolje da se preusmerimo v igralništvo in na strojništvo lepo pozabimo.
Lp

skorpijon napisal/-a:tu480 napisal/-a:Banda!!! In pol boste vi inženirji in šli solit pamet okrog po firmah?? Če se enega Kovača ki je po mojem mnenju eden izmed boljših profesorjev ne morete naučiti potem najbolje da se preusmerimo v igralništvo in na strojništvo lepo pozabimo.
Lp
Ti že veš

Lp

Lp

http://www.ssfs.si/forumFS/viewtopic.php?t=202

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov