STROJNISTVO.com • Poglej temo - Avto na vodo?

Avto na vodo?

Energetski procesi in postrojenja, njihovo upravljanje...

Moderator: -M-

OdgovorNapisal/-a Slowfly » 21.6.2007 14:16

Še telefonski številki omenjenih ustanov:

01/ 5872100

05/ 3734400
Slowfly
Pripravnik
Pripravnik

OdgovorNapisal/-a netman » 21.6.2007 16:19

Zdravo,

Kaj pa naj počnem pri ustanovah če nimam še nič v svoji garaži. Kaj pa jim naj pokažem - dva kosa rostfrei-a?

Morda če bi imel kaj pojma o elektroniki tako kot tale ki uporablja resonanco:

video

L.P.
netman
netman
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Sergej » 21.6.2007 16:58

Glede elektronike ti bo pa lahko Slowfly vse razložil. (če se ne motim) Doktor Felc, ki vodi eno od teh ustanov, deluje bolj na imaginarni osi.
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a strojnix » 21.6.2007 21:21

...manjkata mi tretja in četrta knjiga Misterijev... če ima kdo mogoče za skopirat ali še rajši v pdf-u se toplo priporočam... :lol: ...lahko tudi na mail: psihiatrija@pb-idrija.si :roll:
strojnix
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a netman » 21.6.2007 21:25

Kako ste zabavni.

Pa si še poglejte kaj so rekli na poročilih o tem človeku (Stanley Meyer) dokler je bil še živ.

Umrl je 1998 zaradi zastrupitve.

Revež se verjetno v grobu obrača ob Slovenskih opazkah o avtomobilu na vodo.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4927707912

netman
P.S. Še več videjev je (seveda)
video
netman
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a Izpust » 22.6.2007 16:47

Pustimo netmanu naj se še naprej druži tule na forumu z solatnimi ing in doktorji znanosti + faliranimi študenti kakor tudi bleferji vseh vrst.
Izpust
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Mariborca-n » 24.6.2007 10:36

Spet namesto argumentov in razmisleka pluvanje po kolegu.

Sram vas bodi.

Če niste pripravljeni se poglobiti in povedati zakaj nekaj ne drži ali drži prosim da se ne oglašate.

Ker s tem kažete svojo neizobraženost in pomanjkanje znanja.

Najbolje se kdo naredi pameten če vzame trditve nekoga in jih argumentirano podpre ali uvrže.

Če pa se spuščate na osebni nivo in žalite posameznika ker ne znate nič povedati konkretno pa se prosim ugriznite v jezik.
Mariborca-n
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a netman » 24.6.2007 21:04

Zdravo Mariborca-n,

Res, se ti zahvaljujem za podporo.

Mislim pa da ima fant kar prav in da je neumno ljudi za nos vlačit in dovolit da zapravljajo čas s to temo ker se tukaj ne dogaja dosti kaj drugega kot pa "mlatenje prazne slame" kot je nekdo rekel.
Ta tema je v kratkem času nabrala 5000 ogledov - ampak česa? Nič pametnih vprašanj in še manj pametnih odgovorov.

Prav nobenega napredka ne bo s to temo na takšen način, zato vas zapuščam v upanju da bomo kmalu prenehali zastrupljat planet s fosilnimi gorivi.

Morda res nisem še daleč prišel, ampak se vsaj trudim:
Slika

L.P.
netman
netman
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a bohr » 25.6.2007 9:25

frapor napisal/-a:Bohr : Zanima me, na kakšen način si ti poskušal pridobiti vodik. Ali si za elektrolizo koristil istosmerno napetost, ali impulzno, z rezonanco, ali kako drugače.
LP

Za vse tiste, ki so skeptični, vam povem, kje sem odnehal:
Vse podatke in kemijske lastnosti o vodi, so že pripeti v prejšnjih zavihkih.
Na žalost, so tisti, ki so skeptični največje razočaranje za strojnika ti. raziskovalca.
Voda je zelo zanimiva spojina iz dveh ključnih elementov; vodih visoko expl. in kisik ključen za gorenje-* kem. spajanje snovi s prostim kisikom, pri čemer se notranja energija spreminja v toploto in svetlobo!!
Ključ do motorja na vodo je v enostavni zadevi:
V motor z notranjim izgorevanjem (batni) se dovaja željena količina vode (za lažje predstavjanje- kapljica je ogromno), skozi to vodo se spusti električna iskra z prednapetjem cca. 16.000kV (ne veliko več kot na današnjih bencinskih motorjih). Moč oz. energija, ki jo ta iskra potrebuje je enaka - malo večja kemijski vezi v vodi - to je keč!
Voda v trenutku razpade na vodik in kisik, nastane expl., ki potisne bat.
Motor mora delovati pri niskih temperaturi, kajti v nasprotenm bi dobil ime parni stroj.
Več podatkov je dosegljivih preko mojege e-naslova.
Lp in srečno!
bohr
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a tlozej » 25.6.2007 10:08

bohr napisal/-a:Za vse tiste, ki so skeptični, vam povem, kje sem odnehal:
Vse podatke in kemijske lastnosti o vodi, so že pripeti v prejšnjih zavihkih.
Na žalost, so tisti, ki so skeptični največje razočaranje za strojnika ti. raziskovalca.
Voda je zelo zanimiva spojina iz dveh ključnih elementov; vodih visoko expl. in kisik ključen za gorenje-* kem. spajanje snovi s prostim kisikom, pri čemer se notranja energija spreminja v toploto in svetlobo!!
Ključ do motorja na vodo je v enostavni zadevi:
V motor z notranjim izgorevanjem (batni) se dovaja željena količina vode (za lažje predstavjanje- kapljica je ogromno), skozi to vodo se spusti električna iskra z prednapetjem cca. 16.000kV (ne veliko več kot na današnjih bencinskih motorjih). Moč oz. energija, ki jo ta iskra potrebuje je enaka - malo večja kemijski vezi v vodi - to je keč!
Voda v trenutku razpade na vodik in kisik, nastane expl., ki potisne bat.
Motor mora delovati pri niskih temperaturi, kajti v nasprotenm bi dobil ime parni stroj.
Več podatkov je dosegljivih preko mojege e-naslova.
Lp in srečno!

Par vprašanj... Zakaj se voda razcepi na kisik in vodik? Zaradi visokih temperatur v področju iskre, ali česa drugega?
Ni mi jasno, kako lahko pri zgorevanju (spajanje kisika in vodika) pridobimo več enerije kot jo pa porabimo za razcep vode na vodik in kisik?!

LP
tlozej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sergej » 25.6.2007 10:15

Bravo Bohr! Probleme s svečko, ki bo vžgala vodo, so omenjali že pri Pavlihi, ko so prvič objavili to novico.
Pozabil si sicer omenit, da je pri tem procesu nujna tudi fizikalna nepismenost kot katalizator.
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sergej » 25.6.2007 10:20

Čestitam tudi tebi Netman!

Sergej napisal/-a:Dragi Netman!

Pozabil si povedat bistvo in to je, da moraš pred pričetkom razvoja štiri leta prebirat in študirat izključno samo Misterije. Vsak članek moraš prebrat vsaj dvajsetkrat, da ga znaš na pamet. Ko po kakšnih treh letih na nebu zagledaš namesto kondenzacijskih sledi strupene chemtraile, potem veš, da si se napolnil z komično orgonsko energijo in se lahko lotiš načrtovanja svojega prvega projekta. To je seveda orgonski top s katerim se boš boril proti strašnim chemtrailom in reševal svet pred globalno zaroto. Načrtuješ tako, da na vseh (ampak res na VSEH) forumih objaviš eno od teh vprašanj:
- Rad bi naredil orgonski top pa ne znam – Mi lahko prosim kdo pomaga?
- Delam orgonski top. Kje lahko dobim kristale?
- Za orgonski top rabim bakrene cevi. Kje jih lahko dobim? Mi jih lahko kdo podari ker sem trenutno brez denarja?
- Delam… Mi lahko kdo zmeša epoksi smolo, ker sam ne znam
- Načrtujem… pa ne znam / nimam / ne vem … mi lahko / ima / zna kdo… itd
Seveda pri tem na veliko lepiš linke do 788.000+ strani o chemrailih ali o orgonski energiji in prepričuješ vse živo v grozljivo zaroto. Pri tem si normalno vzvišen nad nejevernimi zaslepljenimi tomaži, ker si edini, ki vidi navadnim očem prikrito. Ko vse to narediš, si že strokovnjak in lahko objaviš prve fotografije megle, ki je izginila po tvoji zaslugi.
Zdaj, ko si potrjen strokovnjak poln dobre kozmične energije, se lahko lotiš enega od težjih projektov iz 'free energy' sfere. Seveda načrtuješ po identičnem receptu in še vedno študiraš samo in izključno Misterije in tam objavljene linke! Brez takega pristopa te celice enostavno NE morejo delovat!!!

Veliko delo si opravil. Zdaj moraš samo še ostalih 2.550.984 linkov brez enega oprijemljivega dejstva polepit po raznih forumih in orgonska energija bo kar brizgala okrog tebe. Tvoji avtomobili bodo potem vozili brez nafte in verjetno tudi brez tebe.
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kafer1 » 25.6.2007 10:48

LP

V taki solati blatenja ter pluvanja po nekomu ki hoče narediti nekaj novega po moram še jaz pripeti mojo plat. Jaz sem o svoji diplomi na faksu začel razmišljati že v prvem letniku, ko sem doma čisto po naklučju, ugotovil to kaj je danes vsakdanja zadeva torej da dizel deluje na rastlinsko olje. Z idejo sem začel hoditi po faksu, da bi na to temo delal diplomo in z strani kolegov ter profesorjev sem dobival same take opazke kak je to brezveze, pa da nebo delalo, pa da so motorji prilagojeni fosilnim gorivom itd... Potem me je ena profesorica le vzela toliko resno da je rekla da če ves projekt finaciram sam, da lahko izdelam seminarsko nalogo iz te teme. Kupil sem motor, ga obnovil, izdelal potrebne elemente itd.. Ves ta čas so me hodili prof. zajebavat v laboratorij kako je to zguba časa ter kak s tega nebo nič. No motor je vžgal in deloval. Meritve so pokazale super rezultate. Kljub napovedani minimalni moči s strani profesije smo dosegli 7% povečanje moči. Iz tega sem naredil kar nekaj seminarskih, diplomo ter zadevo še danes s pridom izkoriščam. Ampak najbolj zanimivo pa je, da ko sem bil nazadnje na seminarju, kjer se je predstavlal tudi naš faks, so rekli da so oni bili pionirji na področju raziskav uporabe biodizla kot goriva v tem delu evrope. Meni pa so se v enem od strokovnih člankov zahvalili za pomoč pri izdelavi fotografij vbrizgavanja goriva.
Tako da netman ti samo vstrajaj na zastavljeni poti, zadevo pa kot vidiš boš moral rešiti sam. Ker če tu na forumu nekoga vprašaš "kako bi to izpeljal" dobiš namesto "tako" odgovor oz. vprašanje "zakaj bi pa to sploh delal".
Pa obilo uspeha !
kafer1
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Sergej » 25.6.2007 11:04

Kafer?

V klasičnem motorju si kuril vodo in mu tako povečal moč za 7%? Nam boš zaupal letnico in naslov diplomske? Sigurno nisem edini, ki ga ta zanima.

Če pa kljub diplomi ne ločiš med kurilnostjo vode in rastlinskega olja, bi bilo za strojništvo verjetno dobro, da se ta diploma prekliče.
Sergej
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kafer1 » 25.6.2007 11:19

Sergej, nevem odkod tebi voda v mojem primeru :). Razen kaj sem si roke umival med projektom, je nisem uporabljal :). Kuril sem rastlinsko olje ter biodizl in nič drugega. Šlo pa je dejansko zato, da kljub nižji kurilnosti dobiš večjo moč v primeru čistega olja, ampak kako pa zakaj pa v katerem tematsko bolj ujemajočum forumu, ker drugače bo spet gdo pomešal jabolke ter hruške.

LP
kafer1
Strokovnjak
Strokovnjak

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov