epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

frapor napisal/-a:Bohr : Zanima me, na kakšen način si ti poskušal pridobiti vodik. Ali si za elektrolizo koristil istosmerno napetost, ali impulzno, z rezonanco, ali kako drugače.
LP

bohr napisal/-a:Za vse tiste, ki so skeptični, vam povem, kje sem odnehal:
Vse podatke in kemijske lastnosti o vodi, so že pripeti v prejšnjih zavihkih.
Na žalost, so tisti, ki so skeptični največje razočaranje za strojnika ti. raziskovalca.
Voda je zelo zanimiva spojina iz dveh ključnih elementov; vodih visoko expl. in kisik ključen za gorenje-* kem. spajanje snovi s prostim kisikom, pri čemer se notranja energija spreminja v toploto in svetlobo!!
Ključ do motorja na vodo je v enostavni zadevi:
V motor z notranjim izgorevanjem (batni) se dovaja željena količina vode (za lažje predstavjanje- kapljica je ogromno), skozi to vodo se spusti električna iskra z prednapetjem cca. 16.000kV (ne veliko več kot na današnjih bencinskih motorjih). Moč oz. energija, ki jo ta iskra potrebuje je enaka - malo večja kemijski vezi v vodi - to je keč!
Voda v trenutku razpade na vodik in kisik, nastane expl., ki potisne bat.
Motor mora delovati pri niskih temperaturi, kajti v nasprotenm bi dobil ime parni stroj.
Več podatkov je dosegljivih preko mojege e-naslova.
Lp in srečno!

Sergej napisal/-a:Dragi Netman!
Pozabil si povedat bistvo in to je, da moraš pred pričetkom razvoja štiri leta prebirat in študirat izključno samo Misterije. Vsak članek moraš prebrat vsaj dvajsetkrat, da ga znaš na pamet. Ko po kakšnih treh letih na nebu zagledaš namesto kondenzacijskih sledi strupene chemtraile, potem veš, da si se napolnil z komično orgonsko energijo in se lahko lotiš načrtovanja svojega prvega projekta. To je seveda orgonski top s katerim se boš boril proti strašnim chemtrailom in reševal svet pred globalno zaroto. Načrtuješ tako, da na vseh (ampak res na VSEH) forumih objaviš eno od teh vprašanj:
- Rad bi naredil orgonski top pa ne znam – Mi lahko prosim kdo pomaga?
- Delam orgonski top. Kje lahko dobim kristale?
- Za orgonski top rabim bakrene cevi. Kje jih lahko dobim? Mi jih lahko kdo podari ker sem trenutno brez denarja?
- Delam… Mi lahko kdo zmeša epoksi smolo, ker sam ne znam
- Načrtujem… pa ne znam / nimam / ne vem … mi lahko / ima / zna kdo… itd
Seveda pri tem na veliko lepiš linke do 788.000+ strani o chemrailih ali o orgonski energiji in prepričuješ vse živo v grozljivo zaroto. Pri tem si normalno vzvišen nad nejevernimi zaslepljenimi tomaži, ker si edini, ki vidi navadnim očem prikrito. Ko vse to narediš, si že strokovnjak in lahko objaviš prve fotografije megle, ki je izginila po tvoji zaslugi.
Zdaj, ko si potrjen strokovnjak poln dobre kozmične energije, se lahko lotiš enega od težjih projektov iz 'free energy' sfere. Seveda načrtuješ po identičnem receptu in še vedno študiraš samo in izključno Misterije in tam objavljene linke! Brez takega pristopa te celice enostavno NE morejo delovat!!!

Vrni se na Energetsko in procesno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov