Zanima me kje bi lahko potegnil iz neta programsko opremo Unigraphics? študiram na višji strokovni šoli smer orodjarstvo kjer smo se učili konstruiranja orodij s Pro/e-jem katerega v podjetjih sploh ne uporabljajo več vsaj po mojih izkušnjah...rad bi se ga naučil...če kdorkoli lahko posreduje link se mu zahvaljujem!
LP vsem na forumu
Pozdrav, UGS če rabiš.....pošlji mi ZS, glede pro engineerja se nikakor ne strinjam z tvoj otrditvijo, saj poznam osebno nekaj firm ki ga že dolga leta uporabljajo. Konec koncev se ne mislim souščati v debato kateri software je boljši, je pa dejstvo da je pro/e zahteven za uporabo, ampak če ga obladaš se pri konstrukciji strojnih delov (kar tudi sam počnem) izjemno izkaže kot definitivno zelo močno orodje, in ga ne želim menjati do nadaljnega.
Janči dajte mi prosim info na kateri šoli študirate, da vidimo kako vam lahko pomagamo !
Če študirate npr. orodjarstvo na višji šoli v Celju bi tam morali imeti inštalirano tudi UGS opremo. Pred dvema letoma smo njihove profesorje usposabljali tudi za delo z NX4 kakor tudi z Mold wizardom za konstruiranje orodij.
Nepopolnih skrekanih licenc pa prosim ne inštalirajte, ker ni nujno, da imajo delujoče vse module, ki jih boste potrebovali za normalno delo.