epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Mr_Oz napisal/-a:Pelton napisal/-a:Mr_Oz napisal/-a:Sej če ti je napisalo "clik OK to terminate" je to čist neki normalnga
ja res, to je napisalo
Potem pa ni nic kriticnega ponovi vajo pa bo slo

Pelton napisal/-a:Mr_Oz napisal/-a:Pelton napisal/-a:Mr_Oz napisal/-a:Sej če ti je napisalo "clik OK to terminate" je to čist neki normalnga
ja res, to je napisalo
Potem pa ni nic kriticnega ponovi vajo pa bo slo
sem že, a kaj ko ne pomaga![]()
kako pa analiziras 2d palicje, k ga imas samo kot skupek crt, ki jim v catii samo predpises obliko celnega dela?
oz. kako sploh zmodeliras tako palicje? je dovolj, da samo v partu skiciras, kje naj gredo crte in to je to ali je v tistem modulu kaj?

Mr_Oz napisal/-a:
Probaj spremeniti parametre, CATIJA se pod določenimi pogoji enostavno "usuje" brez kakišne koli razlage
Če pa to ne pomaga pa probaj drugo verzijo, katero pa uporabljaš ?

Mr_Oz napisal/-a:Ja naceloma je lahko kriv tudi slab PC ? Predvsem pomankanje RAM-a zna biti precej problematično,... Ker ko CATIJA pokuri vse RAM se običajno sesuje ,...

Pelton napisal/-a:Zdravo!
Mene zanima, kako narediti analizo (za primer) dveh elementov.
Dva elementa sem narisal vsakega v svojem Part-u, potem sem v Mechanical Design->Assembly Design ta dva elementa površinsko spojil z Contact. Do tu je vse OK.
Zataknilo pa se je, ko sem s tema spojenima elemtoma hotel narediti analizo. Določim podpore, določim obremenitev....dam calculate. Tu pa se pojavi napaka in napiše da ne elementa nista spojenaSe dela kako drugače ?
Pa ko že glih pišem... kako je pa z zvari v Catiji. Recimo 2 elementa zvarit in jih potem analizirat![]()
Hvala!
lp,M

Pelton napisal/-a:Pelton napisal/-a:Zdravo!
Mene zanima, kako narediti analizo (za primer) dveh elementov.
Dva elementa sem narisal vsakega v svojem Part-u, potem sem v Mechanical Design->Assembly Design ta dva elementa površinsko spojil z Contact. Do tu je vse OK.
Zataknilo pa se je, ko sem s tema spojenima elemtoma hotel narediti analizo. Določim podpore, določim obremenitev....dam calculate. Tu pa se pojavi napaka in napiše da ne elementa nista spojenaSe dela kako drugače ?
Pa ko že glih pišem... kako je pa z zvari v Catiji. Recimo 2 elementa zvarit in jih potem analizirat![]()
Hvala!
lp,M
problem rešen... že veselo varim![]()
lp,Metod

moi napisal/-a:samih zvarov ne mores kontrolirati trdnostno (ker se jih niti ne da na enak nacin kot ostalo), ampak kontroliras samo assembly, zvare pa bodisi na roko bodisi v kaksnem drugem programu.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov