epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

Anonimno napisal/-a:Rad bi naredil preprosto internetno stran na kateri bi predstavil svoje podjete (kdo smo, kje smo, kaj delamo, nekaj slik naših izdelkov itd.)
Anonimno napisal/-a:Zanima me kako se tega lotit, s kakšnimi programi se to dela, domena, prostor na strežniku skratka vse o tem od začetka do konca.
Anonimno napisal/-a:Zanima me tudi ali obstajajo kakšne tipske strani, da bi zadevo samo malce popravil ter koliko stane izdelava strani, če ti jo naredi kakšna firma.
Kako to narediti sam me seveda zanima bolj kot pa kupljena zadeva, ker bi rad malo ustvarjal!

Anonimno napisal/-a:Rad bi naredil preprosto internetno stran na kateri bi predstavil svoje podjete (kdo smo, kje smo, kaj delamo, nekaj slik naših izdelkov itd.)
Zanima me kako se tega lotit, s kakšnimi programi se to dela, domena, prostor na strežniku skratka vse o tem od začetka do konca.
Zanima me tudi ali obstajajo kakšne tipske strani, da bi zadevo samo malce popravil ter koliko stane izdelava strani, če ti jo naredi kakšna firma.
Kako to narediti sam me seveda zanima bolj kot pa kupljena zadeva, ker bi rad malo ustvarjal!![]()
LP John

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov