epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

poknjen napisal/-a:zdravo
zanimam se za nakup tračne žage za kovino v vrednosti okrog 1000e. zanima me kaj mi svetujete? ima kdo od vas kakšne izkušnje z znamko JET? kako se vam zdi?
hvala za odgovore in LP

bpod napisal/-a:Blabla, kje je mogoče nabavit takšno žago za ta denar? Resno sprašujem.

bpod napisal/-a:Žaga je zanimiva. Torej je bila cena okrog 1k€? Kako pa je z dostavo? Kakšna pride končna cena?
S slike mi ni povsem jasno kako se nastavlja za rezanje pod kotom. Najbrž se zasuče surovec, žaga pa je vedno v istem položaju a ne?
Prosim, opiši svoje izkušnje s to žago čimbolj podrobno. Hvala.

bpod napisal/-a:Še nekaj me zanima:
Če prav razumem, žaga nima hidravličnega dviga ampak jo je potrebno dvignit ročno, hidravlični cilinder pa služi samo za kontroliranje pomika pri rezanju?

bpod napisal/-a:Blabla, še to me zanima: ali je rez pri tej žagi raven in gladek ob predpostavki, da so patametri odrezovanja optimalni? Potreboval jo bom namreč tudi za razrez Bosch profilov, kjer so zahteve po kvaliteti reza visoke. Skrbijo me namreč morebitne vibracije pri rezanju.

pzagar napisal/-a:Za rezanje alu profilov rabite krožno žago z velikimi obrati (cirkular).

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov