Previsna žaga za drva
Moderator: -M-
22 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Previsna žaga za drva
namen imam kupiti previsno žago za drva. pa ne najdem nikjer nikoga, ki bi te žage izdeloval. v obiju sem našel eno (neka nemška firma) za 220e, vendar se mi motor zdi zelo majhen. doma imam na starem sekularju enega zelo velikega. žal na njemu ne piše koliko kw ima. ta v obiju je 1,7 kw. ali bo to zadostovalo za razrez bukovih drv.
aja pozabil sem še omeniti,da 1m drvo prežagam samo na pol.
no v bouhousu imajo 3 take. vendar so cene že precej višje.500,600,800e.
ima kdo kako idejo.
hvala
ima kdo kako idejo.
hvala
- raikkonen
- Novinec

Re: Previsna žaga za drva
raikkonen napisal/-a:namen imam kupiti previsno žago za drva. pa ne najdem nikjer nikoga, ki bi te žage izdeloval. v obiju sem našel eno (neka nemška firma) za 220e, vendar se mi motor zdi zelo majhen. doma imam na starem sekularju enega zelo velikega. žal na njemu ne piše koliko kw ima. ta v obiju je 1,7 kw. ali bo to zadostovalo za razrez bukovih drv.
ima kdo kako idejo.
hvala
Evo tole lahko kupiš na ebayu. Jest sem tam kupil že 3 motorne vitla in en cepilec.
http://cgi.ebay.de/Wippsaege-LS700-380- ... dZViewItem
Če se ti pa ne mudi pa lahko spremljaš licitacije in se da zadevo dobit včasih tudi konkretno cenej. Odvisno pač od ostalih, ki licitirajo.
- BLABLABLA
- Strokovnjak

raikkonen napisal/-a:hja in kako ti tako težko stvar dostavijo. popravici povedano še nikoli nisem naročal prek ebaya. mi lahko nekdo na hitro pove.
Špedicija. Prevoz na dom za cca 100€ od istega prodajalca za cepilec, ki ma cca 200 kg in zavzame cca 1/2 euro palete.
Vprašaš prodajalca preden kupiš, da te ne presenetjo stroški pošiljanja.
- BLABLABLA
- Strokovnjak

Pa to sam doma narediš kamot, samo nwm če te cenej pride, še dražje...js sn si to nardil samo...ni ravno poceni.
- Herminator
- Strokovnjak

22 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov