STROJNISTVO.com • Poglej temo - Avtomatska dvoriščna vrata-enote za odpiranje/zapiranje

Avtomatska dvoriščna vrata-enote za odpiranje/zapiranje

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

Avtomatska dvoriščna vrata-enote za odpiranje/zapiranje

OdgovorNapisal/-a cis » 2.5.2009 11:40

Brskal sem po spletu in iskal komplete za odpiranje dvoriščnih vrat (dvokrilna, odpiranje z vrtenjem navznoter v dvorišče). Katere mehanizme ste vi uporabili? Kaj svetujete/odsvetujete? Prosil bi tudi za kakšnega zastopnika v SLO.Hvala.
LP
cis
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a jolica » 2.5.2009 18:09

Če boš komaj delal vrata in dvorišče ni še končano-tlakovano daj motorja ki so montirana pod nivojem tlaka,če pa montiraš na že obstoječa vrata pa daj zunanja motorja.

LP
jolica
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a marjanez » 3.5.2009 19:40

Pojdi na internetno stran podjetja ELVO d.o.o. Petrovče in si poglej razne izvedbe pogonov za dvoriščna in garažna vrata.Pri njih lahko kupiš tudi samo motorje,ali pa kompletne pogone z vso elektroniko.

LP Marjanez.
marjanez
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a cis » 4.5.2009 6:57

Super, hvala za odgovore. Dvorišče še ni končano tako, da imam tudi možnost pogone dati pod nivo.
LP
cis
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Pelton » 4.5.2009 9:49

cis napisal/-a:Super, hvala za odgovore. Dvorišče še ni končano tako, da imam tudi možnost pogone dati pod nivo.
LP

če te zanimajo TOUSEK-ovi pogoni. Lahko dobiš zastopnika za Slovenijo na tej številki 041/908-551 (Frenk).

Pogoni so avstrijski, boljše kvalitete, tišje delovanje,... od italijanskih (Nice in podobnih). So pa cca. 50-100€ dražji od italjanskih, a zato imajo 3 leta garancije :P

Za ostale informacije ... pa zgornja številka :wink:
Pelton
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Primož

OdgovorNapisal/-a SYMCY » 4.5.2009 11:26

Priporočam ti, da ne vgradiš talnega pogona, razen če si iz primorske regije kjer ni snega (če ni vredu urejena drenaža ti bo zmrzovalo) ter z tem povezano soljenje ceste (korozija). Priporočam ti nadtalni pogon!!!!!

Jaz osebno, za vse projekte ki jih delam, uporabljam elektroniko CAME. Sicer je Italijanski pogon, ampak je res kvaliteten tako, da je zelo malo reklamacij, katere pa se da hitro odpraviti. Če še rabiš kako informacijo pa mi lahko pošlješ email na simon.vodlak@gmail.com pa ti bom odgovoril če bom vedel.
SYMCY
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a jolica » 4.5.2009 17:52

Jaz montiram avtomatiko NICE že vrsto let pa nimam nobenih problemov. Vsak pa se odloči za firmo ki se mu zdi najbolj primerna.

LP
jolica
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 37 gostov