epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
Lodovico napisal/-a:Ja to so pač vrtinci zgodovine. V našem življenju bo verjetno prišel še kakšen...če npr. pogledamo na zadnjih sto let. Pri tem pa je najlažje tarnati, stokati, in iskati krivdo drugje. Da bi pa se uboga raja malo zganila in se primajala iz kakšnih bifejev ter naredila kaj koristnega je pa skoraj nekaj nepredstavljivega. Sploh ko pa je toliko priročnih izgovorov.

jp napisal/-a:Kaj zdaj, po pol leta odkar vemo za njo.
Ste jo že občutili?Že prej ni bilo v strojnistvu z rožicami postlano, sedaj je pa še manj
![]()
Firme bodo začele odpuščati, potem ko se bodo tiste polletne subvencije iztekle. Kar bo sedaj krepalo, se bo pa verjetno vse v bosni obujalo, ne pa tukaj več.
Ali kdo že razmišlja o spremembi stroke?

nim< nima vsak zacetnega kapitala za stroje ali pa je tak srecko da pojerba od fotra delavnicoraca napisal/-a:jp napisal/-a:Kaj zdaj, po pol leta odkar vemo za njo.
Ste jo že občutili?Že prej ni bilo v strojnistvu z rožicami postlano, sedaj je pa še manj
![]()
Firme bodo začele odpuščati, potem ko se bodo tiste polletne subvencije iztekle. Kar bo sedaj krepalo, se bo pa verjetno vse v bosni obujalo, ne pa tukaj več.
Ali kdo že razmišlja o spremembi stroke?
kaj jokaš (jp)-ejček? tist ki je sposoben se ne potika po firmah za drobiš pa jamra kok so slabe plače pa ne vem še kaj, ampak je lepo doma privat in služi na veliko. če znaš recimo narest in skonstruirat stroj verjemi da bi lepo živel... če ne se pa za par sto eur potikaš po firmi kot jas... naj me kdo popravi razen (jp)-ejčka , če nimam prav???
lp

bilobil napisal/-a:nim< nima vsak zacetnega kapitala za stroje ali pa je tak srecko da pojerba od fotra delavnico

KY napisal/-a:bilobil napisal/-a:nim< nima vsak zacetnega kapitala za stroje ali pa je tak srecko da pojerba od fotra delavnico
Eden od bolj zanimivih in razširjenih izgovorov...![]()
Če bi vedel, iz kakšne nule sem jaz začel, bi razumel, zakaj ga ne maram, poznam pa človeka, ki je delavnico res dobil od očeta, je pa moral toliko dolgov poplačati, da je bil slabše kot na nuli.
LP

Vrni se na Iz življenja strojnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov