STROJNISTVO.com • Poglej temo - Struženje

Struženje

Vprašanja v zvezi z našimi storitvami in servisi. Vaša kritika in predlogi za našo stran.

Struženje

OdgovorNapisal/-a nejc1983 » 21.7.2009 9:59

glede na prebrane poste, vas je tukaj kar nekaj, ki imate doma struznice in z njimi obdelujete material, pa me zanima, ali mi je kdo pripravljen postruziti samo komad aluminija dolzine okoli 40 cm in skozenj zvrtati luknjo po celi dolzini? Ironija, ampak potreboval bi ga za izdelavo struznice za les.Najbolj vesel bi bil ce bi bil kdo bolj iz Stajerskega konca ali oklice.

Hvala
nejc1983
Novinec
Novinec

Re: Struženje

OdgovorNapisal/-a zodiac » 21.7.2009 11:41

nejc1983 napisal/-a:glede na prebrane poste, vas je tukaj kar nekaj, ki imate doma struznice in z njimi obdelujete material, pa me zanima, ali mi je kdo pripravljen postruziti samo komad aluminija dolzine okoli 40 cm in skozenj zvrtati luknjo po celi dolzini? Ironija, ampak potreboval bi ga za izdelavo struznice za les.Najbolj vesel bi bil ce bi bil kdo bolj iz Stajerskega konca ali oklice.

Hvala

Kakšen pa naj bo premer izvrtine, točnost?
zodiac
Strokovnjak
Strokovnjak

Re: Struženje

OdgovorNapisal/-a nejc1983 » 21.7.2009 12:39

zodiac napisal/-a:
nejc1983 napisal/-a:glede na prebrane poste, vas je tukaj kar nekaj, ki imate doma struznice in z njimi obdelujete material, pa me zanima, ali mi je kdo pripravljen postruziti samo komad aluminija dolzine okoli 40 cm in skozenj zvrtati luknjo po celi dolzini? Ironija, ampak potreboval bi ga za izdelavo struznice za les.Najbolj vesel bi bil ce bi bil kdo bolj iz Stajerskega konca ali oklice.

Hvala

Kakšen pa naj bo premer izvrtine, točnost?

potreboval bi komad dolzine okoli 40 cm ( lahko tudi malo krajsega), premera 39mm, luknja 7mm, tocnost, ja kar se da natancno, kar bi te komade potreboval za izdelavo puš, kjer pa si ne zelim nekaksnega opletanja pod velikimi obrati.
nejc1983
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a Nicomajstr***???*** » 21.7.2009 20:09

Če prav razumem, potem mislite iz te cevi narezati krajše puše, potem je bolje, da naročite kar puše, ker 40cm lukjna fi7 :roll:
Nicomajstr***???***
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na STROJNISTVO.com

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov