epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije

Maksimvs napisal/-a:Odbrusiš zakovičen del ki štrli iz ploščice ter izbiješ vezni člen.

Nicomajstr***???*** napisal/-a:Maksimvs napisal/-a:Odbrusiš zakovičen del ki štrli iz ploščice ter izbiješ vezni člen.
Pri verigi kot rezervni del za Tomos CTX sploh ni bilo treba nič odbrusiti, samo s točkalom izbiti štift, nazaj se pa zveže s posebnim členom, ki je že na verigi, ali pa se zatolče nazaj štift (čeprav sem misil, da tako poštukana veriga ne bo vzdržala niti 100m, drži že 3 leta).

dirkac napisal/-a:Nicomajstr***???*** napisal/-a:Maksimvs napisal/-a:Odbrusiš zakovičen del ki štrli iz ploščice ter izbiješ vezni člen.
Pri verigi kot rezervni del za Tomos CTX sploh ni bilo treba nič odbrusiti, samo s točkalom izbiti štift, nazaj se pa zveže s posebnim členom, ki je že na verigi, ali pa se zatolče nazaj štift (čeprav sem misil, da tako poštukana veriga ne bo vzdržala niti 100m, drži že 3 leta).
ja valda sj tko se to delapreverjeno dela tudi pri visokih obremenitvah in hirosti kot npr. pri dirkalnih mopedih

hvala vsem za pomocNicomajstr***???*** napisal/-a:dirkac napisal/-a:Nicomajstr***???*** napisal/-a:Maksimvs napisal/-a:Odbrusiš zakovičen del ki štrli iz ploščice ter izbiješ vezni člen.
ja valda sj tko se to delapreverjeno dela tudi pri visokih obremenitvah in hirosti kot npr. pri dirkalnih mopedih
Obremenitve in hitrosti pri tem nimajo veze (če je veriga lepo v liniji)... edino kar bi bil lahko problem, je to da bi zaradi tresljajev štift padel iz lamele... ampak je toliko "zaprešan" da ne... Če ne verjameš prid pogledat mam še ene par členkov original verige, pa boš videl kako to delajo Nizozemci za Tomosa

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost