epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
-M- napisal/-a:Lepo je videt, da nisem edini, ki ga motijo neustrezni prispevki.

franca napisal/-a:@ DynaVox
A lahko prilepite slikco, kako izgleda narisano steblo ter držalo, ki ga samodejno izriše NX in če se ga da premeriti.
Hvala
Lp

DynaVox napisal/-a:marior napisal/-a:Ko gledam komentarje , MISLIM , da sva na pravi poti samo z M38885 . Zmodelirano pa gremo.To je moderni in pravi pristop. Cena pa je lahko tudi dostopna saj nekatei ne delamo vedno samo za mastne ure v EUR . Včasih lahko pomagaš in osrečiš nekoga ali prijatelja, če mu ponudiš roko z nasmehom . Ta pa lahko s trdim stiskom roke in z dobro reklamo vrne 3x več kot je stvar vredna.
Takšne orodne poti si jaz ne bi upal pokazati na temu portalu. Ker je njen rezultat 10 let za današnjim časom - totalno ne optimizirano in rezalno orodje je polovico svojih poti nekje zunaj komada.
No ja če je programirano s Tebis_om, potem je to razumljivo.

franca napisal/-a:@ DynaVox
Najlepša hvala za slike in trud. NX_a bom verjetno v prihodnosti tudi preizkusil.
Z vprašanjem sem sicer žalel nekaj drugega, to je avtomatski izris stebla in držala orodja, da mi ni potrebno pri programiranju razmišljati s kakšnim orodjem lahko porezkam obliko v globini. To je tudi ednen od največjih razlogov, da se bomo verjetno odločili za depocam.
Če imaste možnost prilepiti tudi sliko generiranega držala, bi prosil tudi to - naša odločitev bo s tem nekoliko lažja.
Lp

marior napisal/-a:Ko gledam komentarje , MISLIM , da sva na pravi poti samo z M38885 . Zmodelirano pa gremo.To je moderni in pravi pristop. Cena pa je lahko tudi dostopna saj nekatei ne delamo vedno samo za mastne ure v EUR . Včasih lahko pomagaš in osrečiš nekoga ali prijatelja, če mu ponudiš roko z nasmehom . Ta pa lahko s trdim stiskom roke in z dobro reklamo vrne 3x več kot je stvar vredna.

Matej08, jaz bi ti to napravil v cca 2 urah, zaračunal 40€, pa še na pivo bi šla . Toda nažalost nimam časa in volje za sodelovanje
Vsi pametni in lepi, haska pa nobenega.

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov