epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
chipper napisal/-a:Boljš 10 eu na uro, pa imet kr neki dela, kot pa biti drag in samo mazat in gledat mašino, kako sameva!

Andre napisal/-a:Pozdravljeni
Ali je kje kakšen strugar v širši okolici Ljubljane, ki bi bil pripravljen postružiti nekaj kosov iz aluminija in jekla. Material preskrbim jaz. Zainteresirani sporočite E-mail naslov pa vam pošljem skice. Sem že kontaktiral kakih deset kovinostrugarjev pa mi ni odgovoril niti eden.
Lep pozdrav
Andrej

StrojnikGSŠK napisal/-a:nimate za burek CNC je zanič...kako lahko delate na CNC mašini to so same komplikacije...fantje lejte no raje u roke uzemite prvomajko to je troj...mi stari rokeri vemo kako se to dela...šmrkavci šmrkavi![]()
![]()

Sajko993 napisal/-a:StrojnikGSŠK napisal/-a:nimate za burek CNC je zanič...kako lahko delate na CNC mašini to so same komplikacije...fantje lejte no raje u roke uzemite prvomajko to je troj...mi stari rokeri vemo kako se to dela...šmrkavci šmrkavi![]()
![]()
Če imaš serijo 200 kos, na mesec cena 10 € po komadu, recimo na klasiko rabiš 30min dela, medtem z cnc-stružnico narediš v 5 min/kos. Pa ne rabiš nič veliko merit, pa lase pulit, pa švicat. kot samo sprožitev programa, merjenje prvih 5 kosov, ter vmesna kontrola na 30 min/1kos. Mislim da bi hitro poplačal cnc, sebe in prostor.
LP.

chipper napisal/-a:Boljš 10 eu na uro, pa imet kr neki dela, kot pa biti drag in samo mazat in gledat mašino, kako sameva!

Vrni se na Proizvodno strojništvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost