STROJNISTVO.com • Poglej temo - Open loop

Open loop

3D modelirnik enostaven, sodoben in zmogljiv. Vprašanja, nasveti, komentarji….

Moderator: -M-

Open loop

OdgovorNapisal/-a zakl » 25.2.2010 19:08

Pozdrav.

v inventorju imam narisano dokaj komplicirano skico, po kateri zelim izvesti sweep. Takoj mi javi open loop, in mi seveda sweepa ne naredi. Kako najlazje ugotovim, kje je tezava, oz kako bi preveril sketch če je res kje kaj odprtega, kjub temu da sem skozi risanje prekleto pazil, da ne bi bilo kaj odprtega?

Rabim pa še nekoga, ki bi mi to izrezkal v trdo. Ubistvu se gre za štampiljko velikost 20x12 mm.

Hvala!
zakl
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Lukec » 25.2.2010 22:02

Logo? :wink:
Lukec
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a -M- » 26.2.2010 7:00

Ko ti javi napako open loop imaš tam opcijo sketch doctor(ikona je rdeči križ), kjer ti ponudi avtomatsko zaključevanje linije in ti tudi pokaže točko, kjer linija ni sklenjena. Če ti linije ne sklene vredu(če ti spremeni geometrijo) pa lahko poskusiš s trim ali extend komando.

S katerega konca pa si drugače? To bi lahko dal izdelat kakšnemu graverju, ki ima manjši cnc rezkalnik.
-M-
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a zakl » 26.2.2010 7:06

ja, gre se za logo, ki bi ga v aluminijasti del vtisnil enako kot obstajajo številke in crke za vtiskavanje.

Mogoče kdo ve, kakšna je najoptimalnejša oblika profila logotipa, da se enostavno vtisne v material, brez da bi poškodovala okolico?

Hvala, bom poskusil se enkrat. ker avtomatsko zaklučevanje mi je podrlo cel sketch.
zakl
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Inventor in Inventor Professional

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov