epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

hvala za trud zelo si hiter.kako velik pa je ta program.za dovoljeno velikost priponke na hotu nebi vedu,za vsak slucaj napisem se enkrat mail..roki.gostencnik@hotmail.comvouka napisal/-a:Poslal sem ti program, pa sem dobil reklamacijo, da je datoteka prevelika in imam občutek, da je tudi naslov napačen.
Kako velike priponke dovoljuje Hotmail?
vouk.adolf@amis.net

mislim da je vseeno preveliko za priponko na hotu,ce imam prave informacije je lahk velika najvec 5mb.gmailprenese datoteke velike do 30mb.kako velikapa je datoteka programa ce odstranis ucno datoteko.kod vidim je tudi ponovno posiljanje bilo neuspesno :vouka napisal/-a:Program je z učnimi datotekami nekaj več kot 32 Mb in prvi del od dveh sem ponovno poslal.

ce potisnes pol pa gre. hvalajan.23 napisal/-a:Rokisi ... poglej pod prispevek borisk ...

HVALAvouka napisal/-a:Program ti napravi DXF datoteko katero lahko preneseš v večino CNC strojev, če pa potrebuješ tudi PEŠ METODO je pa tudi toliko uporaben, da ti da točne mere za izdelavo sorazmeroma zelo veliko oblik brez dragih SHEET programov, ki so integrirani v razne CAD programe.
Lahko rečem, da je idealen za vso kleparsko stroko itd.
Bom poslal učne datoteke (cca 2.5 Mb).

Vrni se na Ostali programski paketi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov