epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-
grega09 napisal/-a:A se splača postati projektant z izpitom?
http://www.izs.si/index.php?id=225
Te urne postavke pomenijo kaj?
Tri možnosti:
- Nihče tu gor ni projektant z izpitom,
- to so samo priporočila, kakšne naj bi urne postavke bile,
- sem mlad, zelen in brez izkušenj in ne vem kaj to pomeni (prosim naj mi kdo razloži - hvala!).

Ales_87 napisal/-a:Malo me firbec mantra, ker nevem, če bi študij nadaljeval (megisterij) ali naj grem v zaposlitev.
Zato prosim tiste z izobrazbo dipl.inž. strojništva, da podelijo informacije glede zaslužka na to izobrazbo.
Lp, Aleš

ktm1001 napisal/-a:V ljubljani v manjši firmi okol jurja pa potem prilezeš do ene 1300€ samo delaš pa 2x več kot uni v večji firmi za 800€. Samo so tudi ta večje zadnje čase začele optimizirati zaposlene. Imaš pa tudi take sred ljubljane kjer imajo 800€.
Razni litostroji, ostanki raznih isker itd itd. Stran od takih firm. Verjetno imajo titota po pisarnah še

MC napisal/-a:janko568 napisal/-a:Kaj pa v večji firmi v LJ?
Kaj se mi potem najboj splača? Kaj lahko pričakujem kot bodoči univ.dipl.inž.str.?
Veze so najbolj pomembne
lp

ktm1001 napisal/-a:Ales_87 napisal/-a:Malo me firbec mantra, ker nevem, če bi študij nadaljeval (megisterij) ali naj grem v zaposlitev.
Zato prosim tiste z izobrazbo dipl.inž. strojništva, da podelijo informacije glede zaslužka na to izobrazbo.
Lp, Aleš
Isto kot VSŠ.... v večji firmi bo prvo leto 600€.... potem pa okol 850€. Potem pa samo preko trupel lezeš naprej ali pa sam postaneš truplo.
V ljubljani v manjši firmi okol jurja pa potem prilezeš do ene 1300€ samo delaš pa 2x več kot uni v večji firmi za 800€. Samo so tudi ta večje zadnje čase začele optimizirati zaposlene. Imaš pa tudi take sred ljubljane kjer imajo 800€.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost