Moja korespondenca s prodajalci. Pri takem odnosu ne bom tvegal z 45 dnevi saj bi po mojem na koncu ostal brez € in stroja.
Vsekakor pa hvala za informacijo.
----- Original Message ----- From: xxxxx
To: <info@vodnifiltri.com>
Sent: Wednesday, June 17, 2009 9:34 AM
Subject: Pomoc-filtri
2009-06-17 ob 09:34:55,
Poslano:
Streznik: 213.250.31.9
ime = xxxxx
telefon =
submit_by = xxxxx
predmet = Mosquito magnet
vprasanje = Pozdravljeni
Zanimam se za mosquito magnet in me zanima če se da zadevo preizkusiti? Zadevo bi rad prvo testiral da vidim če je res učinkovita in jo potem kupil.
Imamo pa problem s tigrastimi komarji.
L.P.
Matija
Spoštovani!
Zahvaljujemo se vam za vaše cenjeno vprašanje.
Žal testirati pred nakupom ni mogoče.
Lep pozdrav,
xxxxx
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tel, Fax.: +386 (05) 67 33 403
info@vodnifiltri.com
www.vodnifiltri.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdravljeni
Žal se brez testiranja ne bom odločil za nakup(Če testiranje ni mogoče predvidevam da naprava ne deluje).
Ko bo testiranje mogoče mi prosim sporočite saj bom takrat z veseljem stvar, ki deluje, kupil.
L.P.
xxxxxx
P.S. Prosim če moj odgovor posredujete tudi vašemu vodji in ga povprašate kako se izpolne plan prodaje, če taka osnovna stvar kot je testiranje ni mogoča.
Spoštovani.
Pojdite v trgovino , kupite pralni stroj za 1000 eur in vprašajte če ga lahko prej testirate, če res pere tako dobro kot piše pa mi sporočite odgovor.
Lep pozdrav,
xxxxx
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tel, Fax.: +386 (05) 67 33 403
info@vodnifiltri.com
www.vodnifiltri.com
Pozdravljeni
Pralni stroj bo sigurno pral! Drugače pa veliko trgovin ponuja vračilo blaga v 30 dneh če nismo zadovoljni. Tako se lahko vrne tudi pralni stroj.
Pri takem stroju pa ni rečeno da bo ujel kakega komarja!
No s takimi argumenti me ne boste preričali k nakupu.
Kako me prepričate sem vam pa tudi že sporočil. Za prodajo meni, se boste pač morali malo potruditi, saj zame ni dovloj da nekaj piše. Rad stvar tudi vidim da deluje.
L.P.
XXXX