STROJNISTVO.com • Poglej temo - Razsrhovanje INOX-a

Razsrhovanje INOX-a

Tehnologija in ekonomija obdelave, predelave...

Moderator: -M-

Razsrhovanje INOX-a

OdgovorNapisal/-a Basmek » 3.7.2008 19:12

Pozdravljeni!
Zanima me, kje bi lahko dobil lamelaste "vetrnice" ( ne diske), za brušenje srha z poliranih INOX cevi. In ali ima kdo kake izkušnje z razhrovanjem rezkanih cevi.

Hvala,
5er :wink:
DEUS EX MACHINA
Basmek
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a advokat » 3.7.2008 19:31

Kaj je to mišljeno za delo z ročnim brusilnikom?
advokati niso za strojnike
advokat
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Basmek » 4.7.2008 6:17

Mogoče sem premalo povedal. V cev fi 7mm (polirana) grem na obeh koncih čelno notri z fi4 rezkarjem ( do polovice, da dobim polkrog fi2, ). Pozneje mislim napraviti orodje, da bom pobral srh z iglo. Toda za začetek imam silo in nameravam srhe pobrusiti na kolutnem brusilnem stroju. In ravno zato iščem lamelaste vetrnice za rostfrei (z biaksom bi predolgo trajalo, prav tako z nožem). Priporočam pa se tudi za kak drug predlog razsrhovanja.
DEUS EX MACHINA
Basmek
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Krajnčan » 4.7.2008 6:45

Basmek napisal/-a:Mogoče sem premalo povedal. V cev fi 7mm (polirana) grem na obeh koncih čelno notri z fi4 rezkarjem ( do polovice, da dobim polkrog fi2, ). Pozneje mislim napraviti orodje, da bom pobral srh z iglo. Toda za začetek imam silo in nameravam srhe pobrusiti na kolutnem brusilnem stroju. In ravno zato iščem lamelaste vetrnice za rostfrei (z biaksom bi predolgo trajalo, prav tako z nožem). Priporočam pa se tudi za kak drug predlog razsrhovanja.

Vprašaj KLASAND ali kakšnega prodajalca, ki prodaja izdelke od 3M...

l.p.
Ni lepše rožice na svet, kot je ta vinska trta...
Krajnčan
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Proizvodno strojništvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov