Zadeva je takšna. Ostal sem brez mojstra ki bi mi porezkal en blok. Spodaj sem prilepil informativno skico samo za predstavo. Pravi načrt bi dostavil direktno, saj tudi običajno rišem v enem drugem programu in mi CATIA dela manjše probleme. no nima veze.
Spodaj je blok- surovec (Aluminij) ima mere cca 100x120x600mmm. Dolžina porezkanega bloka je 600 mm, višina pa 120mm. Radius rezkanja (prehod) je R53.5mm. V bistvu so najpomembnejši tisti kanali v notranjosti. Narisal sem samo za predstavo 3...drugače pridejo po celi dolžini na eni in drugi strani. Na eni strani je globina kanala 9mm R9mm. Na drugi strani pa R7mm in enako 7mm globine. Razmak med kanali je nekje 1mm.
Vem da je to sedaj tako kot da bi v železarni kupoval kruh pa vseeno. Verjamem da kak malo boljši mojster rezkanja nebi smel imeti predstav o tem. Toleranc zadeva nima.
No glavno kaj je iščem mojstra ki mi lahko to izdela v najkrajšem možnem času. Pomembno je da bi bil mojster cenovno ugoden (možno je tudi kasnejše sodelovaje) in ZANESLJIV. Pomembno je da je iz štajerskega konca MB-SLOVENSKA BISTRICA! Sam dobavim material ter krogelne rezkarje za kanale. No vse pa bi se ostalo dogovorili pred samim delom. S predlogi na plan tukaj ali na mail:
m_i_t_j_a@hotmail.com
HVALA!