epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

saan00 napisal/-a:Pozdrav,
ker smo novi na tem forumu, se mi zdi smiselno, da se obrnem na vas izkušene, ker pa cenim vaše mnenje, vas naprošam, če mi lahko pri tem malenkost pomagate. Odločam se za nakup stroja, katerega bi uporabljal, da bi lahko izdelovali polizdelke ali izdelke. Kar se tiče laserja za kovino, žal ni izvedljivo, kajti strošek nakupa je previsok in še zaenkrat za začetek tega nebi imel v mislih. Veliko smo opazovali tudi CNC stroje(rabljene oz.manjše, ki finančno niso tak zalogaj), gravirne laserje in podobno. Problem je v tem, da ne vem, kako bi se oreintirali, kajti da bi kupili takšen stroj, za katerega vemo, da bomo lahko proizvode prodajali. Tukaj naprošam vas, če mi lahko svetujete, kateri proizvod bi bil takšen, da bi lahko delali, morda dobavljali kakšnemu večjemu podjetju in podobno. Zanima me, kateri izdelek je kar precej iskan na trgu.
Hvala vam za pomoč in lp.

Tukaj naprošam vas, če mi lahko svetujete, kateri proizvod bi bil takšen, da bi lahko delali, morda dobavljali kakšnemu večjemu podjetju in podobno.

moi napisal/-a:Tukaj naprošam vas, če mi lahko svetujete, kateri proizvod bi bil takšen, da bi lahko delali, morda dobavljali kakšnemu večjemu podjetju in podobno.
predlagam kaksen stroj, ki z delovanjem proizvaja energijo. za svoje delovanje porabi recimo 50kwh mesecno, proizvede jih pa 75. cifre so iz glave, sam tuk, da razumes princip.
drgac ima pa dost firm laser in kaksen stroj za krivljenje, potem pa masovno delajo komade za tuje kupce (nemce, serije po vsaj 10000, verjetno vec).

bpod napisal/-a:moi napisal/-a:Tukaj naprošam vas, če mi lahko svetujete, kateri proizvod bi bil takšen, da bi lahko delali, morda dobavljali kakšnemu večjemu podjetju in podobno.
predlagam kaksen stroj, ki z delovanjem proizvaja energijo. za svoje delovanje porabi recimo 50kwh mesecno, proizvede jih pa 75. cifre so iz glave, sam tuk, da razumes princip.
drgac ima pa dost firm laser in kaksen stroj za krivljenje, potem pa masovno delajo komade za tuje kupce (nemce, serije po vsaj 10000, verjetno vec).
Na tem forumu se občasno nasmejim do solz...![]()
![]()

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost