STROJNISTVO.com • Poglej temo - STROJ IN PRODAJNI IZDELKI NA TRGU

STROJ IN PRODAJNI IZDELKI NA TRGU

Kar ne spada nikamor v zgornje kategorije...

Moderator: -M-

STROJ IN PRODAJNI IZDELKI NA TRGU

OdgovorNapisal/-a saan00 » 5.3.2014 12:28

Pozdrav,
ker smo novi na tem forumu, se mi zdi smiselno, da se obrnem na vas izkušene, ker pa cenim vaše mnenje, vas naprošam, če mi lahko pri tem malenkost pomagate. Odločam se za nakup stroja, katerega bi uporabljal, da bi lahko izdelovali polizdelke ali izdelke. Kar se tiče laserja za kovino, žal ni izvedljivo, kajti strošek nakupa je previsok in še zaenkrat za začetek tega nebi imel v mislih. Veliko smo opazovali tudi CNC stroje(rabljene oz.manjše, ki finančno niso tak zalogaj), gravirne laserje in podobno. Problem je v tem, da ne vem, kako bi se oreintirali, kajti da bi kupili takšen stroj, za katerega vemo, da bomo lahko proizvode prodajali. Tukaj naprošam vas, če mi lahko svetujete, kateri proizvod bi bil takšen, da bi lahko delali, morda dobavljali kakšnemu večjemu podjetju in podobno. Zanima me, kateri izdelek je kar precej iskan na trgu.
Hvala vam za pomoč in lp.
saan00
Novinec
Novinec

Re: STROJ IN PRODAJNI IZDELKI NA TRGU

OdgovorNapisal/-a Demz » 5.3.2014 15:41

:o

Ti bi rad, da ti svetujemo, kaj bi delal ali izdeloval? :o
Delo krepeli človeka.
Demz
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Starbucks » 5.3.2014 17:10

saan00 napisal/-a:Pozdrav,
ker smo novi na tem forumu, se mi zdi smiselno, da se obrnem na vas izkušene, ker pa cenim vaše mnenje, vas naprošam, če mi lahko pri tem malenkost pomagate. Odločam se za nakup stroja, katerega bi uporabljal, da bi lahko izdelovali polizdelke ali izdelke. Kar se tiče laserja za kovino, žal ni izvedljivo, kajti strošek nakupa je previsok in še zaenkrat za začetek tega nebi imel v mislih. Veliko smo opazovali tudi CNC stroje(rabljene oz.manjše, ki finančno niso tak zalogaj), gravirne laserje in podobno. Problem je v tem, da ne vem, kako bi se oreintirali, kajti da bi kupili takšen stroj, za katerega vemo, da bomo lahko proizvode prodajali. Tukaj naprošam vas, če mi lahko svetujete, kateri proizvod bi bil takšen, da bi lahko delali, morda dobavljali kakšnemu večjemu podjetju in podobno. Zanima me, kateri izdelek je kar precej iskan na trgu.
Hvala vam za pomoč in lp.

Kaj ko bi sami razvijali izdelke, a ne bi bilo to super? Ziher boš kupil prave stroje. Kaj se pa tiče loan arbeita, pa ga odsvetujem z redkimi izjemami... 8)
Starbucks
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a moi » 5.3.2014 17:23

Tukaj naprošam vas, če mi lahko svetujete, kateri proizvod bi bil takšen, da bi lahko delali, morda dobavljali kakšnemu večjemu podjetju in podobno.

predlagam kaksen stroj, ki z delovanjem proizvaja energijo. za svoje delovanje porabi recimo 50kwh mesecno, proizvede jih pa 75. cifre so iz glave, sam tuk, da razumes princip.
drgac ima pa dost firm laser in kaksen stroj za krivljenje, potem pa masovno delajo komade za tuje kupce (nemce, serije po vsaj 10000, verjetno vec).
moi
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a kojot » 5.3.2014 17:35

Takšne težave ima praktično vsak, ki se vsakodnevno bori za kruh tako, da tisti, ki ima genialno idejo, ki bi se jo dalo spraviti v denar ne bo ravno po forumih neznancem razlagal kateri izdelek se splača narediti oz. kateri stroj kupiti. Po mojih lastnih izkušnjah ti lahko povem, da so največje marže pri izdelkih, ki so plod lastnega znanja in razvoja tako, da bo treba malce zaposliti možgane ne pa iskati nasvete po forumih :):):)
kojot
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a bpod » 5.3.2014 18:13

moi napisal/-a:
Tukaj naprošam vas, če mi lahko svetujete, kateri proizvod bi bil takšen, da bi lahko delali, morda dobavljali kakšnemu večjemu podjetju in podobno.

predlagam kaksen stroj, ki z delovanjem proizvaja energijo. za svoje delovanje porabi recimo 50kwh mesecno, proizvede jih pa 75. cifre so iz glave, sam tuk, da razumes princip.
drgac ima pa dost firm laser in kaksen stroj za krivljenje, potem pa masovno delajo komade za tuje kupce (nemce, serije po vsaj 10000, verjetno vec).

Na tem forumu se občasno nasmejim do solz... :lol: :lol: :lol:
bpod
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a birt2 » 5.3.2014 18:18

bpod napisal/-a:
moi napisal/-a:

Na tem forumu se občasno nasmejim do solz... :lol: :lol: :lol:

Ni kaj izkoristek je pač 1.5 :lol: :lol:
birt2
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a uros99 » 5.3.2014 19:40

Tudi energijo se po novem proizvaja. Zdaj ti manjka samo še da rečeš da hladimo z -5 K (kelvini). Pa bo požeta celotna termodinamika. Verjetno je fant ravno prišel iz pustovanja, mu ni za zamerit; mi smo pa viseli na forumu.
“The biggest obstacle to wealth is fear. People are afraid to think big, but if you think small, you’ll only achieve small things.” T. Harv Eker
uros99
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a ALG200 » 5.3.2014 20:39

Z Kitajskimi CNC centri bi se dalo morda izdelovat npr.Yuane ,samo je vprašanje če se bo dalo dobit zadostne količine ustreznega materiala.
Strojnik,ki ga zanima tudi elektronika,ter kak zakrit senzorček.
ALG200
Strokovnjak
Strokovnjak

Vrni se na Ostalo - tehnična pomoč

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost