epošta: info@strojnistvo.com
(C) 2001 - 2012 STROJNISTVO.com
Moderator: -M-

jan.23 napisal/-a: Res je, da ima fax računalnike, ampak žal je danes tako, da je kar nuja, da imaš svojega.
izhajaš iz sredstev, ki so na voljo in za ta sredstva izbereš primeren računalnik.

Demz napisal/-a: Grafično naj ima dovolj močno, da bo imel mir vsaj nekaj let. Pa rama 64 ali več. Vzemi nek igračarski laptop, nek "Republic of gamers" () , in si na varni strani..

Zanimame napisal/-a:Ali mi lahko napišete konkretno kateri prenosni racunalnik priporočate za strojno fakulteto?
Ne mi pisat kaj vse more tak računalnik imet, ker se ne spoznam, bo pa za darilo fantu, ki končuje prvi letnik strojne fakultete, univerzitetni program. Študij mu gre super, edina težava, ki jo ima je slab računalnik, ki mu povzroča obilo preglavic. Res prosim, če mi svetujete prenosne računalnike, ki bodo dovolj zmogljivi. Želim ga presenetiti z nakupom.

fikus_ napisal/-a:Če je želja po prenosniku OK, se pa za denar prenosnika da dobiti boljšo škatlo za na mizo.
Če bo prenosnik, potem 17" ali dodaten zaslon, za resno delo, pa dodatno tudi tipkovnica.

Žerjavar napisal/-a:Demz napisal/-a: Grafično naj ima dovolj močno, da bo imel mir vsaj nekaj let. Pa rama 64 ali več. Vzemi nek igračarski laptop, nek "Republic of gamers" () , in si na varni strani..
Ali svetuješ potrebno opremo za dr.stroj.znanosti - samostojnega raziskovalca? Jaz sem razumel, da je potreba za študenta diplomske ali mag stopnje. Star računalnik do 10 let je popolnoma uporaben. Le če mu povzroča težave z okvarami, ga je dobro zamenjati. Res bo po končanju študija rabil boljšega, vendar bo moral najprej prestati 3 do 5 letni staž, kjer bo imel na razpolago službeni računalnik, šele potem bo padla odločitev ali bo rabil lastnega za kaj več kot za brskanje po internetu, preproste (peš) račune ali igrice.

Demz napisal/-a: Opremi fanta, da lahko normalno dela, vsaj 2 - 3 leta. Potem bo pa že ...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov