Amortizerji pri apn
Moderatorji: -M-, čopi, eustahije
30 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
zadnjič mi je moped končno peljal tako kot mora in iz amortizerjev se je dobesedno ulilo olje, tako da so cele nihajke od olja. ali se na navoje da kaj teflona da tesni?
save water, drink beer
- aljo-je-letu-srt
- Strokovnjak

Že,ko si razdiral,si verjetno poškodoval navoje na plastiki.Vsakič,ko jih sestavljaš,moraš navoje namazati z mastjo in to plastiko kot tudi cev.Poglej semering,če ni zanič.Drugač pa namaži,če pušča pri navojih,z kakšnim lepilom saj nimaš več kaj uničit. 
več glav,več ve
- .grm659
- Strokovnjak

Kolikor časa si porabil za razdiranje in vse skupaj bi imel že nove gor za malo denarja. Pridi jih k meni iskat ti jih šenkam samo da neboš več diplomiral s starimi. Drugače so pa od btja kakšni dobri res špica. Pa tudi od atx-a niso slabi.
- dolsina
- Strokovnjak

Res ne razumem,nič se ne splača!?Iz starega krša,starodobnikov,je ratala že marsikera umetnina,ki jo z veseljem pogledaš!Doma imam vsaj 60 različnih amortizerjev in bi bila ena velika neumnost,da bi šel kupit "malo rabljene ",če se da popravit,kompletirat.Marsikatero stvar sem popravil za katero so dejali,da se ne splača.Kolko je pa vredno to,ko vidiš,da zadeva deluje kot nova,čeprav je obnovljena! Hlače se merijo po,riti!
Spanja pa potrebujem bolj malo,ker sem že v letih,pa tudi v službo mi ni treba! 
več glav,več ve
- .grm659
- Strokovnjak

Ja,seveda imaš prav!Ampak tudi mi smo se učili,uničili marsikero zadevo.Najhuje pa je bilo,ko nisi imel koga uprašat za nasvet,saj stari mojstri niso hoteli pomagati z nasvetom.Pripelji pa bomo zrihtal. Seveda ne zastonj!Pa se lotiš,nekaj naučiš,posebno,če imaš "žilco" za šraufat.Probat ni greh,še vedno lahko kupiš druge.Sicer pa,če je možakar kje v bližini Ribnice,mu z veseljem uštimam zadevo in ga podučim še o kaki drugi zadevi! Plačilo;kak pir,pa sva zmenjena!
več glav,več ve
- .grm659
- Strokovnjak

Danes sem na ATXu odprl amortizerje (delam generalko).
Cel amortizer vbistvu sploh ne zgleda kot amortizer, ima samo vzmet, pušo za zategovanje vzmeti, palica na sredini pa je znotraj (kjer bi naj bilo dušenje in olje) samo privita z matico in majhno vzmetjo. Notri pa nobenega olja.
Ali je to normalno?
Ker tole zgleda res šlampasto narejeno, pa tud če je samo Tomos.
Je pa od 0km v moji lasti in amortizerja originalna, kot sem rekel prvič odprta.
Cel amortizer vbistvu sploh ne zgleda kot amortizer, ima samo vzmet, pušo za zategovanje vzmeti, palica na sredini pa je znotraj (kjer bi naj bilo dušenje in olje) samo privita z matico in majhno vzmetjo. Notri pa nobenega olja.
Ali je to normalno?
Ker tole zgleda res šlampasto narejeno, pa tud če je samo Tomos.
Je pa od 0km v moji lasti in amortizerja originalna, kot sem rekel prvič odprta.
- Relanium
- Strokovnjak

Re: Amortizerji pri apn
Jest sem ga tudi odpru in me je fršlok
vzmet ki je noti je trikrat zlomljena!
nove pa nikjer ne dobim!
drama
zelo bi bil vesel vsakega namiga!
vzmet ki je noti je trikrat zlomljena!
nove pa nikjer ne dobim!
drama
zelo bi bil vesel vsakega namiga!
- macek
- Novinec

Namig: Odpad, bolha.com, razni strici po vaseh... Če želiš rabljeno
Varjenja ti ne priporočam. Čeprav ... če imaš ravno neskončno viška časa lahko tudi to. V vsakem primeru pa bo najboljše kar originalno novo (oz. staro).
Varjenja ti ne priporočam. Čeprav ... če imaš ravno neskončno viška časa lahko tudi to. V vsakem primeru pa bo najboljše kar originalno novo (oz. staro).
“The biggest obstacle to wealth is fear. People are afraid to think big, but if you think small, you’ll only achieve small things.” T. Harv Eker
- uros99
- Strokovnjak

A mi lahko nekdo pove , kako naj razdrem zadnje amortizerje pri tomos bt-ju. Veliko piše kako razdreti amortizerje od apn nikjer pa nič za btjeve? Hvala za odgovore.
- 1234
- Pripravnik

30 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost