No, mislil sem vse skupaj. Logično je, da so na izpitih in kolokvijih asistenti in ne prof.
Moj prvotni namen ni švinglanje, tak da to ne bi bil problem. Samo drugo pa je to razložit asistentom.
Z enim asistentom sem se glede tega pogovarjal in je rekel, da ni problema, da lahko imam kar želim (celo podpira inovativne možnosti), samo v kolikor ne bom uporabljal tole za švinglanje.
Drugi asistent nam je svetoval, naj si nabavimo kak boljši kalkulator, da nam bo matrike in druge stvari računal in ne bomo rabili računati "peš".
Res je, da so navadni kalkulatorji čisto dovolj in da se da tudi samo z njimi diplomirat (vsaj nekaj ljudi mi je tak zatrdilo

). Samo če pa pogledaš, da lahko z boljšim kalkulatorjem zračunaš npr. neko matriko v nekaj sekundah napram peš računanju, ki ti vzame veliko več časa in še imaš veliko možnost se zmotit, je to vsekakor vredno denarja. Vsaj jaz tako mislim.
Kateri kalkulator oz. varianto bi izbral pa sprašujem zato, ker smo se v razredu zmenili, da bi naredili skupinski nakup, kjer bi dobili še kaj popusta na količino.
Sedaj pa katero varianto izbrati? Jaz sem se pogovarjal z enim sošolcem in njemu bi tudi bolje ustrezala dlančnik varianta. Tudi meni bi, saj bi kasneje lahko uporabil tudi za GPS in še kaj (WLAN,divx,...). Edini problem je, ki se tukaj pojavi je ta, da me skrbi, kako je to kaj funkcionalno. Najbolje bi bilo vsekakor dobiti kakšen dlančnik, namestiti gor kalkulator in stestirati. Žal pa ne poznam noebenega z dlančnikom in je problem. Zato me zanima, če že ima kdo kaj izkušenj.
Tukaj pa je še spletna stran do enega programa za dlančnik, ki zna simulirati nekaj kalkulatorjev:
http://www.mobilevoodoo.com/power48.htm
Prosim za pomoč.
Lp Gregor